Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiulaUsik

prezent dla rodziców

Polecane posty

Gość KasiulaUsik

czy ktoś mi pomoże? chcielibysmy z narzeczonym dac rodzicom jakis wyjatkowy prezent podczas uroczystosci weselnej ale niebardzo moge cos wymyslec. pomozcie. kwiaty w koszu sa tak oklepane. chcemy cos wyjatkowego. jakies pomysly? jak to bylo u Was?

A np. Wasze wspolne zdjecie, pieknie oprawione, grafika lub na kanwie? Lub piekny album z Waszymi fotkami jako dzieci, nastolatkowie, narzeczenstwo i z miejscem na fotki Waszych dzieci, czyli wnukow.

Gość pinezkaa
fotki tez oklepane. moze skrzynia nie jakas znowu duza, z dobrym winem i dwoma ladnymi kieliszkami + podiekowania na zwinietym papirusie. my tk robimy przynajmniej

Moze malo bywam \"w swiecie\" :) Wino w skrzyni dla mnie byloby super, ale nie kazdy je pije, skrzynia nie dla kazdego bedzie ozdoba, wiec tez mozesz nie trafic... Zalezy od wieku rodzicow, upodoban. Ja pozostaje przy fotkach.

Gość Agataaaannnnn
opacony weekend w spa

Gość sssddd
Myślę że zdjęć własnego dziecka każdy ma na pęczki. :O

Weekend w spa tez swietny pomysl. Albo nad morzem, w gorach, nad jeziorem,zalezy skad pochodza. Ja mam setki zdjec swojego syna, ale nie mam np. bialo-czarnego portretu o rozmiatach 1,5m. na 1m. Chodzi mi o takie fotki, cos innego niz zwykle zdjecia w albumie. Moi rodzice byliby zadowoleni, ale wiem to, bo ich znam.

Gość Józek_DUZY_pen
moze prostytutka dla ojca a dla matki patelnia?

Gość Józek_DUZY_pen
tez nad tym rozmyślam jednoczesnie pomagam wam rozwiązać wasze problemy dot. ślubu ,wesela bo weselicho ma być duuze( na 200osób) tanie(do5 tyś) i niezwykłe( z fontanną spermy i duuzym tortem w kształcie penisa)

my mamy takie cos http://slub.decorisus.pl/index.php?p=listings&f=pinfo&parent_id=150&cat_id=151&pid=1884 i jesli chcesz dokupic szampana ( bo wina nie lubia) to zamawiasz taką skrzyneczke zeby kieliszki pasowaly do szampana, jesli kupujesz wino czy whisky to kupujesz skrzyneczke z odpowiednimi kieliszkami lub szklaneczkami jest rowniez opcja z filizankami i kawą mi sie to najbardziej podoba, a rodzicow z milo chęcia wyslalabym do spa nawet na tyzien ale niestety nie stac nas na to więc muszą wystarczyc skrzyneczki + dla mam jakies kwiaty ( ale nie kosze tylko jakies sliczne bukiety)

maniulka - nie obraz sie ale dla mnie straszne sa te statuetki jak je pierwszy raz zobaczylam to od razu na mysl przyszly mi pomniki na cmentarzu, a po zatym to co będzie napisane na podziękowaniu chcialabym zeby bylo tylko dla mojej mamy a nie zeby musiala stawiac statuetkę na widoku zeby kazdy mógł przeczytac (moze wy nie macie takiego zamiaru ale mam kolezankę która własnie po to zamowila podobne statuetki :O) nie gniewaj sie ale takie jest moje zdanie, a kazdy robi jak uwaza :) zycze duzo szczescia

Gość bfbfbfbfbfbfbf
My też dajemy ramki cyfrowe ze zdjęciami z wesela w ramach podziękowań, ale to już po weselu raczej, bo nie chcemy robić szopki na przyjęciu. Tym bardziej, że sami sobie je opłacamy.

Gość ja leze
A ja myślę że damy im po ślubie albumy ze zdjęciami ze ślubu i wesela. Takie duże, z dużą ilością zdjęć. Myślę, że się ucieszą.

Gość oinezkaa
to bys dluugo musiala czekac az bedziesz mogla im dac album bo to trwa.

Gość ja leze
To co z tego, że będą musieli poczekać na te albumy? Uważam, że warto, zresztą dłużej niż miesiąc to chyba nie potrwa..