Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karnet na siłownie

pytanie do mamusiek

Polecane posty

Gość karnet na siłownie

Co jest najtrudniejsze? : 1. Noszenie ciąży (ciężki brzuch, złe samopoczucie, wymioty) 2. Poród (strach, ból, ból, ból) 3.Zajmowanie się niemowlakiem (zupki, kupki, kolki, zęby itp) 4. Inne (czyli jakie) Dzieki za odpowiedzi :)

Gość strach czy urodzi sie zdrowe
porod - ale to krotko zajmowanie sie dzickiem ( zwlaszca na poczatku, potem jest lzej) ciaza dla mnie byla obojetna

pewnie porod, bo przy noworodku najczesciej ma sie jakas pomoc, natomiast dziecko musisz urodzic sama

Gość karnet na siłownie
ogólnie chce mieć dzieci, ale z tego wszystkiego poród chyba jest najgorszy

Gość karolajnaaaaa
nie jestem w ciazy i nigdy nie bylam ale moje dzieciate kolezanki napewno stwierdzily by ze porod jest najgorszy. Niestety stworca zle to obmyslil:( ja tez chce miec dzieci ale tego sie boje rownie mocno

Moja ciaza byla bardzo latwa, porod lekki... Trudne bylo ograniczenie jakie przynioslo ze soba macierzynstwo. Na pewno dlatego, ze wczesniej prowadzilam bardzo ciekawy i wygodny tryb zycia. Duzo podrozowalam, spotykalam sie ze znajomymi, czytalm, byczylam sie. Ale teraz, gdy juz przywyklam do tej zmiany i jakos wszystko uporzadkowalam, nie boje sie juz drugiego dziecka i moge powiedziec, ze pomimo trudnosci, macierzynstwo nadalo sens mojemu zyciu :-)

poród...potem gdy leżałam na podtrzymaniu 4 miechy..potem kolki mojej coreczki...teraz tez jest ciężko ale przyjemnie! o jest boska:)