Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaboga olaboga

Moja koleżanka zwariowała

Polecane posty

Gość olaboga olaboga

normalna babka, 30 lat, ma dobrze płatną prace, a zaczeła chodzić z 47 letnim recydywistą i twierdzi że "on ma to coś". I on nie jest wcale jakimś drobnym przestępcą- oto jego życiorys młodości ponoć siedział w poprawczaku, jak miał 17 lat pobił kogoś i dostał rok więzienia, wyszedł i zajął się rozbojami i jak miał 20 lat to dostał 8 lat odsiadki, wyszedł po 6, pracował w warsztacie samochodowym 3 lata potem zabił po pijaku swego kompana bo ten podobno wmawiał że matka mu się puszcza czy coś i dostał 15 lat, wyszedł po 13 i był przez jakiś czas, bezdomny, potem zamieszkał u kolegi i poznał tą moją koleżanke :( Co ona w nim widzi, nie rozumiem? :(

Gość Lulek47
Zazdrosisz szmato. Znalazla milosc zycia a ty gruba krowo mozesz pomarzyc. Ona wygrala a ty przgeralas i zazdrosicisz brzydka tlusta locho. HA HA HA z ciebie.

Gość ffffffffffffffdddd
nie osądzaj,jej życie,może bedzie z nim szczęśliwa?

Ja też kiedyś spotkałam chłopaka, który miał TO COŚ. Strasznie mnie do niego ciągnęło. Ale dowiedziałam się o nim podobnych rzeczy... że kradnie, policja go szuka i takie tam. Ale ja, gdy tylko to pojęłam, zakończyłam tę znajomość, nie pchałam się w nią, ponieważ nic dobrego by z tego nie było :O

a bo to pierwsza glupia?? :D:D zmadrzeje jak ja okradnie i jeszcze wpierdziel spusci :D:D jej cyrk-jej malpy..na glupote nie ma lekarstwa!!!

Gość wcale nie zwariowała
po prostu lubi twardych mężczyzn, a nie zniewieściałych pisiorów :D:D [tu miało być a nie w ZUS ;) ]

dodaj jeszcze ze nie tylko twardych ale i glupich-skoro dali sie zlapac i wsadzic do pierdla :P ciekawe jak bedziesz spiewac jak wstaniesz rano i stwierdzisz ze ktos cie okradl-powiesz-"och jakie to meskie....juz mam mokro w kroczu" ?? :P:P

Gość fakt przykra sprawa

Gość fakt przykra sprawa
ale Ciebie nie chciał... Dobra rada - zajmij się swoim tyłkiem :D