Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studniowka

Partnerka na studniówkę

Polecane posty

Witajcie, wczoraj moja dziewczyna mnie rzuciła... Studniówka opłacona na dwie osoby a ja nie mam z kim pójść ;( Dlatego szukam jakiejś fajnej dziewczyny, która chciałaby się dobrze bawić i potańczyć ;) Studniówka 17 stycznia w Żywcu (woj. Śląskie). Ja jestem wysoki, z poczuciem humoru... Jeśli Cię to zainteresuje napisz na gg: 3626474, Często jestem na niewidocznym. Pozdrawiam

Gość minga18
w zasadzie to jestem na tym samym etapie co Ty,facet z ktorym mialam isc rozmyslił sie...:)tylko ze jestem z Dolnego Śląska..pozdrawiam ,gdybym byla blizej chetnie bym sie zgodzila:)pozdro

Ty kłamco! :D wcale dziewczyna CIe nie rzuciła, bo widziałam Twoje ogłoszenia z tym samym numerem gg na innych stronach juz od kilkunastu dni szukasz partnerki.. ;) powodzenia..

Gość agressivo
oo szkoda, bo chetnie bym poszła, ale mieszkam w krk:( dlaczego tak daleko mieszkasz?!?!:P

Nie kłamię, rzuciła mnie kilka dni temu, al już od jakiegoś czasu przeczuwałem, że tak będzie...

Wszystkie fajne koleżanki nie pójdą bo jak twierdzą mają swoich facetów, albo podobno akurat wtedy nie mogą... :/

Gość zydek
j,hj,l

Gość Meviu
To teraz ja odświeże temat ;) jestem w takiej samej sytuacji, poszukuje partnerki na studniówkę na początku lutego =) jestem z małopolskiego, z ok. Krakowa :)

Gość starrrrrrrrrrrrrrr
Czemu wszyscy wolni i poszukujący partnerki na studniówkę tak daleko mieszkają :( ? ; p

Gość Meviu
Czemu daleko?? xD A Ty skąd jestes? :P

Gość mattt
D Z I E W C Z Y N Y - MATURZYSTKI ! ! ! Chętnie będę towarzyszyć dziewczynie podczas STUDNIÓWKI !!! TROCHĘ O MNIE: - mam 21 lat 178 cm wzrostu -mieszkam w BIELSKU-BIAŁEJ -towarzyski, kulturalny -z poczuciem humoru -nie nadużywam alkoholu -I NAJWAŻNIEJSZE : lubię tańczyć (SKOŃCZYŁEM KURS TAŃCA) A OTO MÓJ MAIL: alexbb5555@wp.pl oraz numer gg: 15581836 !!! OFERTA DOTYCZY BIELSKA-BIAŁEJ I OKOLIC !!! Czekam na Wasze maile! no i pozdrawiam... ....na każdy odpowiem!

Gość Maria1313
Meviu a dokładnie to z jakich okolic Krakowa, czy nowy Sącz ci odpowiada? Bo ja właśnie tam mieszkam, też szukam partnera, więc mogła bym pójść z tobą a ty ze mną pisz maria13@poczta.onet.pl

Gość hehehehehe!
ja tez ze slaska ale z okolic katowic ;p a chetnie bym poszla :)

Gość FisZsch
Hej a może któraś z dam miałaby ochotę na studniówkę w Jastrzębiu-Zdroju? Sytuacja podobna jak u kolegi ;/ Szykuje się niezła zabawa! :D Jak jesteście zainteresowane to piszcie fistach091@o2.pl Fajnie by było się poznać przed studniówką ; )

Gość miszczuniu
Cześć, szukam jakiejś fajnej dziewczyny na studniówkę z okolić Jeleniej Góry. Załatwiam transport:)

Gość Michaltojajestem
Witam, jestem Michał, szukam partnerki na studniówkę. Mam 186 i jestem wspaniały. Studniówka ta odbędzie się w Lublinie na początku stycznia. Oczekuję spokojniejszej partnerki w wieku 17-18 lat. Oczywiście wszystkie koszty pokrywam ja. Jeśli jesteś zainteresowana, pisz: michaltojajestem@wp.pl Pozdrawiam

Gość hehehehehe!
podszywaczu :) to ja mialam taki nick na innym temacie tez o studniowce, bodajze wczoraj ;) i tez jestem ze slaska, niedaleko katowic

Gość miszczuniu
Oczywiście, koszty imprezy również ja pokrywam.

Gość justine929292
CHŁOPAKI ! Nie macie z kim pójść na studniówkę? Chętnie pójdę z jakimś fajnym chłopakiem z Wrocławia ^^ Wzrost 173 cm :) gg 8136170

Gość marta181818
Miszczuniu ja jestem chętna