Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa18K

palec w męskim odbycie

Polecane posty

Gość onaa18K

jak mam zachęcić lub przekonać faceta do tego? duzo czytalam na forum że facetów to bardzo podnieca ale wstydze sie to zrobić... nie zaproponuje mu przeciez wprost... a co on może sobie o mnie pomyśleć???

Gość onaa18K
no właśnie o to chodzi że nie chce żeby mu sie nie spodobało i tego sie boje... ;( to jest od długiego czasu mój chłopak i nie chce sie skompromitować... ;/

Ej no co ty przeciez bedzie śmierdziało kupą. Jak pare wiosen temu maleńki Jędrek zrobił taki numer że włożył se palec w tyłek i dawał wąchać ludziom że niby dyzodorant to 3 osoby puściły pawia a wszystkie miały odruchy jajeczne. Potem jeszcze jak jedna sobie to przypomniała to też pawia puściła jeszcze raz.

Gość onaa18K
hahahah baaardzo przydatna porada.. he, ale jednak czekam na poważne odpowiedzi.. a tak nawiasem twoje pseudo kojaży mi się z wypowiedzią którą czytałam przed chwilą... czy to ciebie zochaa swędziała MACICA ? hahahahaha

Gość Facetą przeważnie
Żle sie to kojarzy , powiedz mu to wprost

to jest bardzo przyjemne ze swoim poprzednim partnerem bardzo lubilismy tak w trakcie rypanka sobie robic sprobuj powiedziec swojemu partnerowi ze masz taka ochote i potem jak sie zaczniecie rypac to mu zasadz palca delikatnie potem coraz mocniej nawet dwa jak mu sie spodoba mniam :)