Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artichoke

Pierwszy raz w życiu czuję, że to ten, ale on mnie nie chce

Polecane posty

Szłam sobie przez zycie, przeżyłam kilka poważnych związków, ale dopiero przy moim ostatnim facecie poczułam to, na co chyba cały czas czekałam. Nie wierzyłam, że można to poczuć. Zawsze się dziwiłam ludziom, którzy mówili o kimś ten lub ta jedyna. A teraz czuję dokładnie to samo. Tylko że facet odszedł. Nie kocha mnie.

Gość ffdffdf
Miałam identycznie. Też nie wierzyłam gdy ludzie o tym mówili, a przy ostatnim czułam że to Ten. Ale odszedł.

ale ja na niego ciągle czekam. Sytuacja beznadziejna. Kręci się wokół mnie masa facetów, ale nie mogę. Ja naprawdę czuję, że to TEN. Nie zamroczyło mi głowy. Czekałam na kogoś przez całe życie. On się pojawił i oświeciło mnie, że to na niego czekałam. I zostałam sobie sama z tym oświeceniem.

ale ja na niego ciągle czekam. Sytuacja beznadziejna. Kręci się wokół mnie masa facetów, ale nie mogę. Ja naprawdę czuję, że to TEN. Nie zamroczyło mi głowy. Czekałam na kogoś przez całe życie. On się pojawił i oświeciło mnie, że to na niego czekałam. I zostałam sobie sama z tym oświeceniem.

Gość mam identycznie
boli bardzo

Gość jgghjgh
Zatem możesz teraz zaobserwować jak złudne bywają odczucia (cała ta biochemia w mózgu) i ile znaczą truizmy o drugiej połówce i tym podobnych bzdetach. Widocznie musisz szukać dalej. Powodzenia! P.S. Gdy się z kimś dobrze dobierzecie, to o miłość nie będziesz musiała żebrać.