Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa ze śmietanką

układ krążenia

Polecane posty

Gość kawa ze śmietanką

Podobno choroby tego ukladu, to plaga ludzkości. Mam problemy z krążeniem od lat, tylko tak szczerze powiedziawszy trochę to olewam. Wczoraj czytałam na ten temat trochę i jestem zaskoczona dolegliwościami, jakie może powodować źle działający układ krążenia (m.in. brak koncentracji, bóle głowy, zimne ręce o żylakach nie wspominając). Sporo tych przypadłości mnie dotyczy, ale nie mam zamiaru nad tym się rozwodzić. Doszłam do wniosku, że muszę w końcu się za siebie wziąć. Może ktoś doświadczony w tym temacie odpowie mi na pytanie czy źle działający układ krążenia można całkowicie wyleczyć? I od czego zacząć kurację?

Gość kawa ze śmietanką
... no i kurcze blade sami zdrowi na tym forum :o

a co masz na mysli mowiac \"źle działający układ krążenia\"? bo chorob ukladu krazenia jest duzo, niektore mozna wyleczyc a niektore nie... generalnie to zeby jak najdluzej zachowac zdrowe serce i naczynia krwionosne trzeba zrezygnowac z papierosow, alkoholu, tluszczow zwierzecych, dobrze robi tez codzienna dawka ruchu

Gość A co oznaczają
Gorące dłonie i stopy, czy to też od problemów z układem krążenia?

Gość kawa ze śmietanką
Nie piję i nie palę, jestem szczupła. Mam problemy z żylakami i ciągle mi zimno. Zawsze mam niskie ciśnienie (90/60). Czasami boli mnie głowa, ciężko mi się skupić. Wczoraj przeczytałam, że to mogą być objawy złego krążenia. Kichać na żylaki (mogę chodzić w spodniach), ale ten brak koncentacji utudnia mi życie. Poza tym zawsze jak się z kimś witam, to głupio mi z powodu loowatych dłoni. Staram się ciepło ubierać (zawsze noszę rękawiczki).

Gość Mervii
Na poprawę krążenia mi lekarz polecił sobie kupić lek maxi3vena i powiem szczerze, ze biore juz 2 tydzien i jakby faktycznie z krazeniem bylo coraz lepiej. Praca stojaca, 8godzin kazdego dnia to zyly maja prawo "zastygnac" jak to sie potocznie mowi. Warto znac leki takie jak ten ;)

Gość Mimonka
Możesz wejść sobie na tą stronkę: https://www.nowoczesneziola.pl/, koleżanka bardzo chwaliła na układ krążenia CorCordium. Myślę że warto spróbować, tym bardziej że są to ziołowe suplementy diety więc jest to o wiele lepsze niż większość suplementów nafaszerowanych chemią. Na wyżej podanej stronce możesz poczytać więcej na temat CorCordium, a może znajdziesz coś innego co będzie Ci odpowiadać.