Gość przy umowie zlecenia Napisano Grudzień 29, 2008 nie ma sie prawa do urlopu na zadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przy umowie zlecenia Napisano Grudzień 29, 2008 taka umowa jest regulowana przez kodeks cywilny i w przypadku gdy Ty nie wywiazesz sie z umowy i Twoja szefowa poniesie strate z tego powodu, ze jutro nie przyjdziesz do pracy, to Ty bedziesz ponosila finansowe konsekwencje jej strat. Wiec lepiej dobrze sie zastanow, co lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes z chlopakiem Napisano Grudzień 29, 2008 ja bym w zyciu nie poszla, ja to taki len do pracy.... wal to i baw sie swietnie, przygotuj sie pieknie do sylwestra i milej zabawy zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez biedronka Napisano Grudzień 29, 2008 zaniosłam zwolnienie osobiście bo mogłam chodzić i życzyłam wesołych świąt. HIHI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WlazłKotekNaPłotek...IMruga. 0 Napisano Grudzień 29, 2008 Upomnieć czy to nie jest obowiązek KIEROWNICZKI? aby wszyscy pracownicy zostali należycie wyszkoleni? Ja miałam szkolenie gdy podpisywałam umowę niby ;] Powiedziała pare zdań jak się do klientów zwracać i dała mi broszurkę to nie trwało nawet 10 min ;] Inni mieli jakieś spotkania na drugim końcu miasta, uczyli się na kasie itd. Więc moja kochana jak upominałam się o szkolenie kierowniczka stwierdzała iż było :) no bo niby było :) Potem w chamski sposób odnosiła się do mnie jak czegoś nie wiedziałam. O byle jakie gówienko. Nawet o wyjście do toalety na PRZERWIE :) że nie podbiegłam do niej i jej nie powiedziałam że na PRZERWIE idę do wc. A więc miałam wyjść z przerwy przebiec pół sklepu po czym wrócić na przerwę i zrobić swoje :) autentyczna sytuacja. i co z tego że po drodze mogłam się z 3 razy skupkać :P hehe... Jakie mogę ponieść konsekwencje tego że nie zjawie sie jutro w pracy? Nie wypłacą mi pieniążków za miesiąc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przy umowie zlecenia Napisano Grudzień 29, 2008 moga Ci nie zaplacic za ten dzien, kiedy nie przyjdziesz. Dodatkowo mozesz tez poniesc koszty jej strat z tego powodu, ze nie mial kto pracowac i w ten dzien sklep nie przynosil dochodow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WlazłKotekNaPłotek...IMruga. 0 Napisano Grudzień 29, 2008 Powinnam tam zadzwonić ? I co powiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez biedronka Napisano Grudzień 29, 2008 Idż do lekarza, nie idąc bez usprawiedliwienia, możesz mieć kłopoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WlazłKotekNaPłotek...IMruga. 0 Napisano Grudzień 29, 2008 okk :) a zwolnienie moge donieść póżniej ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WlazłKotekNaPłotek...IMruga. 0 Napisano Grudzień 30, 2008 Najgorsze jest to ze nadal mam ten dylemat:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach