Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amput

seks z niepełnosprawnym

Polecane posty

Gość amput

co sądzicie dziewczyny o seksie z kimś niepełnosprawnym, konkretnie z facetem po amputacji obu nóg powyżej kolan

Gość Ćiężko by było

Gość akant
jakie to ma znaczenie czy ma nogi? przeciez ma ręce, język, no i swój kindżał. Oprócz tego liczy sie podejście do seksu i kobiet pozdrawiam

Gość madagaskarrr
przeciez taka osoba normalnie czuje? o co konkretnie ci chodzi? co innego jesli np. jest sparalizowany w jakis sposób..

Gość desperatorka
jezeli sie takiego kogos kocha to napewni to nie ma znaczenia ze nie ma nóg:) głowa do góry :) :) :) pozdrawiam

Gość ktos tam seeeem
nie wiem czy by mnie pociagal ktos taki...

Gość beznogi
Bzyka się normalnie, troche tylko brakuje kolan, no i nie mozna zerżnąc babki na pieska od tyłu , tego akuraqt troche mi brakuje ale najbardziej przeszkadza brak kolan, nie ma jak się odepchnac.

Gość aniolecek666
zrób mu laske

Gość nigdy!!! zeby był seks musze
podniecic się a jak mam się podniecić skoro facet nie jest w jednym kawałku , bez nóg ? nie realne mysle ze znajdziesz jakąs panne ale tylko z zaburzeniami

Gość ekolozka
dodatkowa atrakcja jest fakt, że taka osoba bardziej jest sprawna w innym miejscu :-P

Gość ekolozka
jeżeli kochasz to sie podniecisz na 100%. na tym polega prawdziwa miłość :-)

Gość beznogi
tu sie zgadzam, mi się bardziej chce niz jak miałem nogi , jakby bardziej stoi na poczatku bałem sie jak to bedzie , ale jest ok, jestem od roku bez obu nóg , obciete są powyzej kolan.

Gość ekolozka
to samo dotyczy osób brzydkich. ktoś powiedziałby...jak można kochać się z takim pasztetem. a jednak jest sporo małżeństw gdzie jedno z nich jest wyjątkowo nieurodziwe.

Gość ekolozka
znam wiele par pięknych fizycznie a nieszczęśliwych z jakiegoś sobie tylko znanemu powodowi. nie dramatyzujcie. każdy człowiek jest w czymś wyjątkowy tylko trzeba chcieć to zaóważyć i nie oglądać się na za siebi i słuchać jakiś niepoważnych uwag. głowa do góry :-D

Gość e..tam
główka do góry :-P ... i do przodu ;-)

Musi byc jak najbardziej normalny skoro moj kolega od 20 lat jeżdzący na wózku bierze slub z piekną i zupełnie sprawną dziewczyną ;)

byłam kiedyś na weselu gdzie pan młody miał dwie protezy zamiast nóg :P

Gość ktos obok
Mnie akurat ktoś bez kończyn nie przeszkodziłby w uprawianiu sexu gdybym czuła do niego pożądanie. Kochałam się z ognistym rudym, był wspaniały a myślał, że żadna go nie chce ze względy na włosy więc golił głowe na łyso ale piegi i tak odstarszały babki. Ja byłam w Irlandii i tam taki facet to normalność.

Gość beznogi
fajnie że mógł mieć protezy , a swoja droga to słyszałem ze jest taka przypadłość , nie pamietam jak się to nazywało ale ze dla niektórych szczególnie pociagające jest własnie obcowanie z ludxmi pozbawionymi kończyn.

witaj beznogi ją uważam ze kochać można każdego ważne jest psychiczne nastawienie a nie czy ta druga połowówka ma nogi czy ma wszystkie palce czy sztuczne oko. serce nie wybiera jak trafi amorek to koniec ....

Gość ekolozka
rudy to nie niepełnosprawny tylko ktoś zakompleksiony :-P a takich jest sporo na różnym punkcie...wzrostu, urody, niedoskonałych narządów płciowych itp.

Gość e..tam
najważniejsze jest to, żeby nie ukrywać swojej niepełnosprawności bo potem można przeżyc szok. ja kochałam się z facetem który w pewnym momencie zdjął z głowy peruke. to dopiero był szok. wiedziałam że chyba ma peruke ale nie dopytywałam sie aby go nie zapeszyć a tymczasem on mnie wystraszył. 😭

Gość beznogi
ja przestałem się powoli martwić i nie ukrywam tego , zresztą ciężko ukryć to że się nie ma prawie całych nóg.

a to niespodzianka :classic_cool: łysy to tez niepełnosprawny :D:D:D:D

Gość pewnie wszystkie będą
pisać, że jakby kochały, to by uprawiały z tobą sex. Prawda jest taka, że najpierw trzeba się w takim zakochać i nie ulec presji otoczenia. A to już jest trudne. Każda pełnosprawna szuka pełnosprawnych mężczyzn, bo męzczyzna taki jak ty to trochę jak dziecko. My wolimy jak faceci się nami zajmują, jak pracują na dom, jak potrafią wiele spraw załatwić. Sama mieszkam koło kogoś kto jeździ na wózku i nawet drobne czynnosci czasem przyprawiają go o zawrót głowy.

Gość a dlaczego nie masz nóg
co się stało? ile masz lat? jesteś na rencie?