Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżenie_Ze_Snów

Wróżenie ze snów

Polecane posty

Gość gość
Witam nazywam się Joanna moja data urodzenia to 5 stycznia 1993 rok... Piszę ponieważ potrzebuję pomocy i to pilnie. Od bardzo długiego czasu (paru lat) sni mi się mężczyzna o konkretnym imieniu i nazwisku, nieziemsko przystojny, wyksztalcony inteligentny i bogaty. W tym śnie poznaliśmy się przypadkiem, zakochalismy sie w sobie obydwoje lecz nie mogliśmy byc razem... Doszlo do stosunku ja zaszlam w ciaze nic mu nie mowiac ponieważ jego rodzice zadali tego ode mnie znalezli mu partnerkę z którą byl z rozsadku... Potem okazalo sie ze ona tez w ciąży z nim... Ja cierpialam przez te miesiace.... Okazało się ze córka ktora urodzilam jest chora i musialam mu powiedzieć aby jej oddal krew... Z biegiem czasu wyszlo tez na jaw ze ta kobieta urodzila dziecko ale nie Piotra tylko swojego bylego który wyjawił cala prawde... Sen mial szczęśliwe zakończenie bo byliśmy razem szczęśliwi jak nigdy... Odnośnie snu znalazłam na fejsie gościa który ma tak na imie i nazwisko ma podobne zamiast u to o. Ze zdj bardzo mi się spodobal tez taki dobrze ubrany elegancki i przystojny tylko jest blondynem a w snie był brunetem... Czuję cos dziwnego myslac o nim czy moge prosic o odp na meila? Moge zapłacić... O to moj meil asiunia_41cf@wp.pl. Z góry bardzo dziękuję :) Pozdrawiam serdecznie :)

Gość gość
Jestem w szoku! Wróżka Diana z wrozkadiana.pl już po jednej rozmowie potrafiła odpowiedzieć na bardzo ważne dla mnie pytania. Ona naprawdę ma niesamowita moc! Wiem już teraz co robić i jak działać, aby uzyskać pełnię szczęścia.