Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znudzona Lodz

nuda w pracy

Polecane posty

Gość zf
hehe, a o psychopatach to bym chętnie posłuchała :D

paola najbardziej pokrecone istoty koło ciebie :D:D ja mam propozycje pracy w zakładzie dla umysłowo chorych :D:D kurcze ale kolega mi powiedział ze oni bardziej normalni niż miliony po za takim zakładem :D:D:D

"philozoph ale nie bedziesz sie nudzil " I dlatego ten pomysł coraz bardziej mi się podoba:)

v33 nie wiem.W zakładzie psychiatrycznym może są normalni.Ja pracuję w Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie w dziale interwencji kryzysowej i ci ludzie,którzy przychodzą po pomoc są walnięci, ale ci, którzy tej pomocy mają udzielić to dopiero są świry

pola to tak jak w kazdej instytucji kiedy masz do czynienia z klientem czasem zastanawiam się skąd Ci ludzie się zerwali :D:D:D:D

zf o psychopatach to ja też chętnie bym posłuchała, ale nie takim językiem, którego nie rozumiem,np.pacjent z zaburzeniami obsesyjno-kompulsywnymi o podłożu paranoidalnym i tu pada śmiech i o co chodzi?

pola to zawal im jakimś innycm jezykiem :) np prawniczym ;)

gdyby moje zadania były chociaż trochę ambitne, a to są,np.powieszenie 3 kartek na tablicy

boże jakbym im zagadała językiem prawniczym to by mnie chyba do psychiatryka wsadzili albo co najmniej uznali,że jestem wariatka i się nie odzywali,bo może to zaraźliwe:)Zero poczucia humoru koszmar

to są takie specyficzne grupy zawodowe ;) taki świat :D:D Ja miałam kiedys szefową nauczycielkę masakra :O mówiła do nas jak do dzieci ze szkolnych ławek :D

znudzona ile kartek przyczepiłas na tablice?:D

"philozoph no to na co czekasz pakoj sie i w droge... Bedziesz jak Wloczykij " Będę... ja jestem włóczykijem tylko za karę muszę siedzieć w pracy;) Na szczęście jeszcze tylko pół godzinki:)

moich żartów nie łapią, a wszyscy, których znam śmieją się z moich żartów.Dla nich zabawa to czytanie tej samej książki przez parę osób i później jej omawianie,np. pod względem budowy

długotrwała nuda w pracy wpływa na całe życie,nic się człowiekowi nie chce także poza pracą,życie przestaje cieszyć...

ja mam dzis troche pracy ale kurcze umysł to ja w domu zostawiłam :O maskara zeby mi sie tak chciało jak mi się nie chce 😭

znudzona za pół godziki wyjdzie do Ciebie :D:D:D