Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość steffffani***18

Jak to jest??

Polecane posty

Gość steffffani***18

Bardzo mnie ciekawi jedno pytanie. Otóż jestem dziewica:). Czym się rożni orgazm łechtaczkowy od orgazmu pochwowego? Tzn czym to się rożni jeżeli chłopak ci robi ręka po łechtaczce a jak to jest gdy już jest w Tobie? Nie wiem nic na ten temat a bardzo mnie to ciekawi:) czekam na odpowiedz doświadczonych;)

Gość steffffani***18
??????????

Gość koziołka
Skoro jesteś dziewicą to do orgazmów jeszcze dłuuuuga droga. Dlatego, nie interesuj się.

Gość podobno niczym
różni się jedynie w jaki sposób jest wywoływany czyli pieszczotami pochwy lub pieszczotami łechtaczki kiedyś seksuologowie twierdzili że orgazm łechtaczkowy jest orgazmem niedojrzałym a tylko ten pochwowy jest właściwy gówno prawda, istnieje odsetek mobiet które w ogóle nei są zdolne do orgazmu oraz kobiet które nigdy nie przeżyją orgazmu pochwowego zresztą jaka różnica czy orgazm pochwowy czy łechtaczkowy ?! ważne żeby był

Gość steffffani***18
tzn ja już miałam orgazm łechtaczkowy bo mi chłopak robi:) (fajnie wtedy jest) ale narazie nie jestem jeszcze gotowa do tego prawdziwego sexu a mój facet nie nalega chociaż by na pewno chciał. Dlatego stąd moje pytanie czym się rożni jeden od drugiego;)

Gość madagaskarrr
jak dla mnie łechtaczkowy jest przyjemniejszy:) chociaz pochwowy tez jest super ale partner musi wiedziec co i jak:D i

Gość skramlaisiii
identyczne oby dwa