Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miekkiewlosyyy

mam miekie i cienkie wlosy-jak je choc troche usztywnic

Polecane posty

Gość miekkiewlosyyy

ale zeby nie byly poslejane jak po wiekszosci pianek czy lakierow

Gość rfertg yhh
masz delikatne wlosy - to chyba fajnie:) facet dotykajac je bedzie czul miekkosc... po co to zminiac. Skroro sa cienkie - to tez nie jest takie zle - ja mam grube wlosy i geste i nigdy ich fajnie nie moglam upiac ani nic:)

Gość używać kosmetyków do
cienkich włosów, rewelacyjne jak dla mnie jest seria inner efekt firmy goldweel

Gość miekkiewlosyyy
moze w dotyku sa ok ale za to zle wygladaja bo sa przyklapniete i przez ta miekkosc nie moge ich nijak ulozyc bo po 5 minutach zero efektu

Gość miekkiewlosyyy
ale chyba tego u siebie nie kupie :-( wiekszosc kosmetykow do wlsoow cienkich nie radzi sobie dobrze z tym problemem, wszystkie paianki okrutnie zklejaja wlosy a odzywki przetluszczaja wiec efekt odwrotny od zamierzonego

ja mam cienkie włosy i stosuję piankę wellaflex - tylko nie nakładam jej tonę, żeby skleiły włosy, tylko tyle, ile przepis mówi - na krótkie włosy kulka wilkości średniego jabłka czy pomidora

Gość kotka222
ja mam miękkie cienkie i prześwity na głowie :(

Gość miekkiewlosyyy
ja przeswitow nie mam ale za to siwizne :-( a ktora wellaflex uzywas? ja ostatnio kupilam garniera super objetosc czy jakos tak i szkoda bylo tyh 10 zl tak paskudnie skleja wlosy a uzywam tylko troszeszke nigdy nie daje duzokosmetykow na wlosy bo to je obciza

zajrzę na półkę w domu, to jutro Ci napiszę, tylko podnieś topik do pierwszej strony :) teraz sobie pomyslałam, że to może nie wella, tylko pantine nie pamiętam, takie beżowe opakowanie albo zajrzę do netu, może skojarzę

Gość używać kosmetyków do
seria, którą ci proponuję jest świetna do cieńkich włosów, używam szamponu, odżywki do spłukiwania i pianki do układania, trochę mnie to kosztuje, ale bez porównania z żadnym marketowym kosmetykiem

Gość nat.toy
Ja bym najpierw wzmocniła włosy odżywkami...ale ze spłukiwaniem, po jakim czasie by sie wzmocniły, albo bym fundneła sobie terapie ozonową, na odbudowe i puszystość włosów...to powinno pomóc...