Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana1234

Moj tesc chce sie ozenic z dziwka...

Polecane posty

Gość Zalamana1234

Mieszkamy razem z tesciem,on chce sie ozenic z dziwka ktora zna bardzo krotko, my z moim mezem jestesmy zalamani, dziewczyna jest Ukrainka i jest niewiele od nas starsza, ja juz plone ze wstydu i zlosci, nie chce by moje dziecko, ktore w przyszlosci zamierzam miec, ogladalo dziwke. Niestety wyprowadzic sie nie powinnismy, bo wtedy to nowa ,,macocha,, zgarnie dom. Co za sytuacja, bede jej utrudniac jak sie da wszystko a jestem pewna, ze ona bedzie ze wszystkimi pytaniami do mnie przychodzic, juz mi sie niedobrze robi na sama mysl. Moze jeszcze zacznie mojego meza podrywac, tego by tylko brakowalo.

wiesz współczuję... Twojemu teściowi i mężowi. Jesteś zgorzkniałą sknerą, która patrzy na cudze pieniądze i dom. Do tego dajesz dupy na prawo i lewo, bo jesteś Polką a Twój mąż kradnie...

Gość spinka motylka
no ale dlaczego jest dziwka, co to znaczy ? tak sobie ją nazywasz czy ma taki zawód ?

Gość Zalamana1234
Slucham? Ja nie daje dupy, moj maz nigdy niczego nie ukradl. Nie bardzo rozumiem tej wypowiedzi. A dom sorki ale chyba logiczne, ze dzieci dziedzicza, moj maz pracuje u tescia, robi wszystko, w domu tak samo wszelkie naprawy. Moj maz ma zreszta rodzenstwo i nalezy sie wszytsko po rowno dzieciom a nie jakiejs dziwce co to nie kiwnie palcem by normalna prace wykonac.

Gość kobieto zastanów się
co ty wypisujesz???Jakie masz prawo wpierdzielać się w czyjeś życie?

Gość Zalamana1234
Taki ma zawod. Niestety.

Gość co na to teściowa
?

Gość a ja Cie rozumiem
moja tesciowa tez wykrecila taki numer. wyszla za maz za Araba, ktory jest 3 lata starszy od jej syna-mojego meza. Powoli sie przestawia na jego kulture a on robi z nia co chce. Przy czym szuka juz mlodej laski bo tesciowej potrzebowal tylko by sie wyrwac ze swojego kraju. Tesciowa jest slepa i nic nie widzi, klapki milosci ma na oczach. Nie rozmawiamy z na na ten temat, unikamy jego towarzystwa, on zreszta nas zaczal unikac jako pierwszy bo wie, ze my wiemy o co chodzi. Czekamy na rozwoj wypadkow. Mysle, ze powinnas przeczekac, nie podchodz emocjonalnie, traktuj sprawy na zimno. To zycie tescia, jesli Ukrainka go wykorzysta to on bedzie plakal. Wy trzymajcie jego strone i tyle.

Gość Zalamana1234
Chyba mam prawo skoro mieszkamy razem i bede musiala jej za taxi robic i dla niej gotowac i sprzatac. Zreszta moj maz tak samo jest zly, ba cala rodzina jest zla.

Gość a ja Cie rozumiem
a dlaczego masz za jej taxi robic? masz swoje zycie wiec zyj jak do tej pory. skoro ona chce jaks sprawe zalatwic na miescie to niech zalatwia. jej zycie, jej sprawy, Tobie nic do tego, prawda? wyluzuj! bedzie dobrze!

Anka-Malowanka wiesz współczuję... Twojemu teściowi i mężowi. Jesteś zgorzkniałą sknerą, która patrzy na cudze pieniądze i dom. Do tego dajesz d**y na prawo i lewo, bo jesteś Polką a Twój mąż kradnie... Bardzo mi się ta wypowiedź podoba. Przykro mi, że nie każdy rozumie.

Gość Zalamana1234
Ja trzymam strone meza. A tesc spoko on jest sprytny, ale widze, ze traz chce miec mloda i ladna laske obok siebie na stale, tyle, ze mial fajna dziewczyne wczesniej, ktora byla porzadna i sliczna. Nie rizumiem tego to tak jakby chcial nam na zlosc zrobic. Tak jakby porzadne i ladne nie istnialy.

Gość nie masz prawa
i już.A co byś powiedziała jakby teść wpierdzielał się w twoje decyzje?Wyznajesz filozofię Kalego i tyle

Gość a jakie prawo
ma wpierdzielać się w czyjes życie cwana cipa z Ukrainy, która chce złapać bogatego męża??? Co, może młoda dziewczyna zakochała się w dużo starszym facecie dla jego urody , intelektu i złotego charakteru? Bullshit. Jedna taka juz wyrzuciła z domu po śmierci małżonka jego dwójkę dzieci, tak go nakręciła,że zapisal jej wszystkom w darowiźnie. Dwoje dzieci mieszka teraz z babcią, która z biednej emerytury sama ledwie sie może wyżywić. Ciekawe , jak wy byście zareagowały, świętoszki wielkie na taka sytuacje w swojej rodzinie. Już widze, jak takiej Ukraince dywan czerwony rozściełacie, do rodziny z radością przyjmujecie i pozwalacie na okradzenie sie z pieniędzy. Łatwo mówic, jak sytuacja was nie dotyczy, łatwo wtedy się wymądrzać.

Zalamana1234 wiesz co to są STEREOTYPY? Tak, wiem, trudne słowo. Nie każda Polka jest puszczalską, nie każdy Polak to złodziej, nie każdy Ciemnoskór ma AIDS, nie każdy Arab bije żonę NIE KAŻDA UKRAINKA JEST PROSTYTUTKĄ!!!

Gość Zalamana1234
Niestety ja mam auto i zawsze mnie tesc wykorzystywal za taxi dla swoich dziewczyn a jak odmawialam to tydzien sie nie odzywal i moj maz byl tez w koncu zly bo nie dalo sie zniesc tej atmosfery. Kiedys chcielismy sie wyprowadzic to tesc poszedl do szpitala i prosil bysmy zostali bo on sam sobie nie poradzi z domem i wszystkim. No tak bo ja gotuje i sprzatam z mezem. Mamy niezdrowa sytuacje ale ok tesc to rodzina i dla niego moge robic za taxi i gotowac itp ale juz dla jakiejs dziwki co to bedzie mna rzadzic i komendowac nie bede.

Gość a ja Cie rozumiem
egzystencjo! mysle, ze wiele osob zrozumialo sens tej wypowiedzi! tylko, ze w tym wypadku nikt nie chce sie bawic w filozofie, dziewczyna ma problem i szuka wsparcia.

Gość ty coś pierdzielisz
a kto ci każe usługiwać?Co ty za bzdury wypisujesz?A teść jest dorosły i może robić co chce.Choćby tobie się to nie podobało.A jak zechce to może nawet tabunowi dziwek zapisać WSZYSTKO.Tobie nic do tego

Gość Zalamana1234
matko przeciez pisze ze ta jest dziwka ma taki azwod i moj etsc ja poznal wlasnie w jej pracy. Ja wiem, ze nie kazda Ukrainka jest dzwika bo znam kilka, ktore sa porzadne, ale niestety nie taka porzadna ma ze mna mieszkac. Ja i tak walczylam ze stereotypami jak przyjechalam do mojego meza i w koncu czesc osob zrozumialo, ze ja jestem ok. Ale teraz jak bedztiemy meic prawdziwa dziwke w domu to kazdy bedzie myslal, ze to moja kolezanka i ze ja taka sama jestem. Z tego powodu mi przykro.

Gość a ja Cie rozumiem
ale ona przeciez nigdzie nie powiedziala, ze na te pieniadze liczy! stwierdzila tylko fakt, ze jakis darmozjad co leci na kase zagarnie dorobek zycia jej tescia. ja nie widze chciwosci w zadnej wypowiedzi autorki.

Gość a jakie prawo
Do "ty cos pierdzielisz" - jestes prostytutka,że tak bronisz panienek z Ukrainy? Chcesz się zalapać za bogatego męża? No to powodzenia. :P :D

Gość a ja Cie rozumiem
a traktuj lafirynde z gory i pokaz gdzie jej miejsce! jak sie pozali tesciowi to udawaj glupia. nie wiesz jak sie robi? z pieknym usmiechem mow co myslisz i tyle. rob co twoje i nie pozwol sie wykorzystac, unikaj jej towarzystwa i daj do zrozumienia kim jest.

Gość Zalamana1234
ja mam prace mam swoje auto i zarabiam na siebie, ale moj maz juz nie, ojciec jemu caly czas mowil jak bedziesz mi pomagac w domu (gdzie rodzenstwo nie pomaga nic) to Ci w przyszlosci zapisze cos. Co prawda kazdy bedzie meic po rowno, ale sorki sami pomyslcie, od kilkunastu lat ciezko pracujecie, macie cos dostac a tu sie zjawia dziwka (juz pomine jej narodowosc bo fakt to nie ma znaczenia) i zgarnia wszytsko za nic, tylko dlatego bo moze ejst ladna. Moj maz jest zly i ta zlosc na mnie przechodzi. Mi starczy to co mam. Ale tez jakby to byl moj ojciec bym nie chciala by cos co powinnam dostac ja i moje rodzenstwo zgarnela jakas jedza w moim wieku.

Gość ty coś pierdzielisz
nie jestem prostytutką tylko wk..wia mnie roszczeniowa postawa dzieci i chęć rządzenia życiem rodziców i teściów i tyle.

Gość Zalamana1234
ma staramy sie teraz mu do rozsadku przemowic, on mial 2 zony i to juz starczy. Do tej pory chodzil na panienki i ok czasem jakas do domu sproiwadzil na weekend ale spoko to bylo tylko zabawa wiec siedzielismy cicho, niech uzywa. Gorzej, ze teraz gada o slubie.

Gość kur
hehe porypana sytuacja. a kto powiedział że będziesz jej musiała usługiwać, ok teraz pomagacie tesciowi bo se sam nie radzi, ale jak będzie miał żonę to niech ona mu gotuje robi zakupy sprząta i pierze. a ty to rób dla swojego męża i bedzie gitara :D

Gość joozio
tak juz jest wpierw rodzice opiekuja sie dziecmi, pozniej dzieci musza rodzicami. i bardzo dobrze bo starym ludziom sie zawsze w glowach przewraca.