Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaca281

jak to jest z tymi tabletkami?

Polecane posty

Gość poczatkujaca281

bylam u ginekologa i dostalam swoje pierwsze tabletki anty, poniewaz zamierzam rozpoczac wspolzycie z moim facetem, pytalam co nieco lekarza ale nie o wszytko i dlatego tutaj chcialabym zapytac bardziej doswiadczonych dziewczyn; wiem ze tabletki nie daja 100% pewnosci ale mimo tego sa jedna z najpewniejszych metod wiec czy jesli bede je stosowac regularnie, nie dojdzie do zadnych zaburzen ze strony ukl pokarm-wymioty biegunki ani antyreakcji z innymi lekami to jestem zabezpieczona od pierwszego dnia miesiaczki? bo wlasnie gdzies przeczytalam ze lepiej poczekac nawet miesiac aby byla lepsza pewnosc odp prosze:)

tak będziesz zabezpieczona od pierwszego dnia :) choć i tak pewnie w okresie seksu nie będziecie uprawiać:p

jestes zabezpieczona od pierwszej tabletki. Gdyby czekanie było wskazane po pierwsze byłoby to napisane w ulotce a po drugie informowaliby o tym lekarze. Spokojnie!!

Gość poczatkujaca281
dzieki dziewczyny! ale wiecei troche sie boje bo po tym czytaniu wydaje mi sie ze te tabletki az takiej pewnosci nie daja (albo to juz jakies schizy:P) niedawno czytalam cos o tym ze pomimo brania tabl byla owolacja albo ze jakas zaszla w ciaze ehhh, jakis taki stresik maly:)