Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedz to

Powiedzcie coś od siebie.

Polecane posty

Gość powiedz to

Ja powiem, że strasznie nie lubię poniedziałków, chyba że mam wtedy wolne. Powiedzcie coś od siebie, cokolwiek!

Gość nienawidzę siebie
:(

Gość coś o sobie
:p

Gość józek_duzy_pen
mam duzego PENA

Gość czy ten fragment jest dobry...
Otoz dzisiaj mialam zaje... tzn.uroczy poranek, a to z powodu wizyty u lekarza [u lekarza, to moze zbyt wygorowane stwierdzenie - powiem otwarcie bylam u pielegniarki, a kilka dni temu w rejestracji dane mi bylo wyznaczyc dzien wizyty]. Zaraz po przebudzeniu, udalam sie wiec do lazienki, celem zapelnienia danego mi kilka dni wczesniej pojemniczka moczem. Czynnosc ta jest na pozor latwa i to nie boje sie stwierdzic ,dla wprawnych przesiadaczy przychodni lekarskich, dla mnie, nie majacej doswiadczenia wydala sie nader uciazliwa. Mimo ogromnego skupienia na wykonywanej czynnosci, nie udalo mi sie zapelnic onego bez uchlapania lazienkowej posadzki, co doprowadzilo mnie niemal do furii bo w planie mialam jeszcze kapiel .

Gość magdfa
Jest szaro, zimno i umieram..

Gość nie moge sie z Nim porozumiec
cholernie za soba tesknimy, ale nie potrafimy wyrazic tej bliskosci. Ranimy sie nawzajem, sytuacja jest o tyle skomplikowana ze nie potrafimy sie zadeklarowac. A chuj bombki strzelil- choinki nie bedzie!

Gość kawa na ławę*
martwię się przyszłością ... im jestem starsza, tym bardziej się boję ... przeraża mnie to, co dzieje się na świecie .... może gdybym nie miała dzieci, to bym się tak nie bała ??

Gość zal mi was
glupi ten topik

Gość spuchnięty Mietek
a ja miałem dziś sen

Lusesita zrób z tym coś jak najszybciej. Moja mama nie dbała o pięty i teraz ma skorupę jak żółw :O A co do pangi się zgodzę. Jest jak podeszwa :O A tak poza tym to wpierdzielam ociekające tłuszczem chipsy i znowu będę miała tonę pryszczów :O

Gość Jadzka na zydlu
cos wam powiem. ile razy wysylam mojemu bylemu przekaz slowny trzecim okiem tyle razy dzwooni do mnie i zali sie, ze go sczyscilo :)

Gość spuchnięty Mietek
śniło mi się,jako zywo, kafeteriusze i podszywy, ramię w ramię, szli walczyć o słuszną Polskę i darmowy Internet... i o kafe bez moderatorów, którzy usuwają wszystkie głupoty... i atak szli i szli... i szli.... a z nimi Padre w berecie.... i tak zdobywali Intermet... i zdobywali.... piękny to był sen!