Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolony uczen

Jak załatwic sobie zwolnienie z WFu??

Polecane posty

Gość niezadowolony uczen

chodze do 1 lo. Do konca roku 2008 miałam zwolnienie załatwione od ortopedy ale teraz lekarz nie chce mi go przedłużyc. Czy jak pójde do innego lekarza nie ortopedy i od niego dam zwolnienie do szkoły to moze byc cos podejrzane? Jak sobie zwolnienie załatwic?

Gość ćwiczyć a nie opierdalać się
jak ja :D 🖐️

mi bez problemu rodzinny wypisał, tylko nie za darmo oczywiście..

Gość joozio
i kolejna pokraka wyrosnie

Gość niezadowolony uczen
No lekarza znaleźc to nie jest trudno tylko czy jak przyniose uspr od np neurologa a wczesniej było od ortopedy to moze cos byc podejrzane?

Ja też nie lubię wfu, ale chcę ćwiczyć bo wiem, że sama w domu bym się nie zmobilizowała i byłabym jeszcze większym garbusem i krzywusem :O Tak więc ćwiczyć ćwiczyć drogi kolego! :classic_cool:

najlepiej idz do lekarza rodzinnego do przychodni i niech wypisze ci skierowanie do ortopedy ,a zwazajac ze do ortopedy minimun miesiac trzeba czekac to zapytaj sie czy by niemogla ci wypisac bo niedlugo do szkoly... bla bla,i takie tam sciemy wcisnac trzeba.

ale co podejrzane? Nikt ci się nic nie będzie dopytywać. Miej przygotowany jakiś pretekst którego się trzymaj i tyle. Nikt nie będzie wnikać w twoje problemy, spoko.

Gość niezadowolony uczen
Mam "chorą" lekarke rodzinna. Nie ma szans zeby mi dała zwolnienie. U ortopedy byłem i nie chciał mi wypisac. Wypisał tylko do konca roku ale kalendarzowego.Wymysliłem scieme wczesniej ze mam cos z kregosłupem bo mialem od ortopedy zwolnienie. A teraz co ? Bede miał od np neurologa i powiem ze mi sie przeniosło z kręgosłupa na mózg czy jak?

Gość niezadowolony uczen
W pierwszym poscie jest błąd więc prosze sie zwracac do mnie kolego :). Pójde wiec do ortopedy tyle ze innego.

Gość niezadowolony uczen
Nie lubie cwiczyc. Chodze na siłownie, czasem w pilke czy kosza pogram z kumplami. WF mamy na 7:05 rano. Do szkoly mam daleko wiec aby zdarzyc musialbym wstawac kolo 5:30. Tylko dlatego nie chce cwiczyc.

Gość niezadowolony uczen
Prosze mnie nie obrazac. Ciota to predzej z ciebie.

Gość aaalllle konkurs
Nagrody za Darmo, weż udział w losowaniu! Raz w miesiącu: TV Plazma 42" Raz w tygodniu: Laptop Raz dzienie: masa nagrod do wygrania o wartosci do 1000zł!!!!!! http://tnij.org/wygraj_laptopa_co_tydzien Sprawdz sam, zajmie Ci to pare sekund, a jak Ci sie nie spodoba to zamkniesz stronke!