Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina_1989

Czy ktoś z was Staral dostac sie do policji??

Polecane posty

Gość Karolina_1989

Gość Karolina_1989
Wiem ze wszedzie trzeba miec plecy...ale na czym odpadles? testy psych.. czy rozmowa?:]....Hmm ja mam zamiar skladac papierki w lutym ale jakos nie jestem przekonana ze bedzie git:)

Gość plicjantka
@ miesiace temu skonczylam szkolenie w szczytnie!!wbrew pozorom..nie mialam ukladow,nie dalam w lape..przeszlam testy,badania..i juz jest git:)

Gość Karolina_1989
a czy te testy fizyczne psychologiczne i rozmowa z psycholog. naprawde sa nie do przejscia..czy kazdy przecienty wysportowany czlowiek da rade :) i podobalo CI sie w szczytnie??

Odpadłem na ćwiczeniach fizycznych. Przebiegłem 2 razy w czasie, a ten skur.... kłamał, ze się nie zmieściłem. potem jak robiłem skłony to liczył co drugi, choć robiłem prawidłowo. W końcu zamiast 18 w 30 sekund, zrobiłem 28 i nic juz nie mógł poradzić. Zasraniec. Najwięksi oszuści, złodzieje i łapówkarze są w policji. To bagno, po politykach, sedziach i prokuratorach :O Później się dowiedziałem, że trzeba było płacić chyba po 450 PLN niby za korepetycje z WF i się zdawało. Na szczęście wszystko się wydało i tych łapówkarzy wywalili. Było to na Gwardii w Warszawie.

Gość Karolina_1989
nO mYsle ze W Lublinie bedzie troszke lepiej...wiesz ja w tym roku skladalam papiery do zegrza i rowniez z tego co widzialam na egzaminach... calkowicie inne osoby wylewaly pot a calkowicie inne osoby byly na promocji...oni maja juz z gory zalozone kto sie dostanie...przykre to jest ne kazdy moze miec ojca generala

Gość pomalowann
a trenujesz coś dziewczyno??

Gość Karolina_1989
trenuj e biegi i krav mage:)