Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się pytam

czy taka dziewczyna ma szansę na miłość?

Polecane posty

Gość tak się pytam

ma ładną twarz (oczy, usta, cere), włosy, ale ma nadwagę, tzn. jest taka nabita. cellulitu ma taki lekki, trudno widoczny- taki jak wiekszosc nawet szczupłych kobiet. czy moze sie komuś podobać?

Gość no wyobraź sobie
że tak! Zdziwiona?

Gość tak się pytam
dobra, dobra, ale juz nie jestem nastką... poza tym to poczucie że nie jestem zajebiście zgrabną laską mnie hamuje, boje się że jak okaże komuś zainteresowanie to mnie wyśmieje, boje się odrzucenia. więc zawsze uciekam wzrokiem przed kazdym spojrzeniem, bo wydaje mi sie ze patrza dlatego ze gruba jestem...

Gość tak się pytam
zapytam trochę inaczej.. czy Wy faceci hipotetycznie zainteresowlisbyscie sie taka kobieta?

podejrzewam , ze nuiestety jako \"puszysta\" masz bardzo ograniczone pole wyboru faceta. ideał piekna jest inny , i zresztą słusznie. zgrabne i szczupłe dziewczyny sa atrakcyjne i podniecaja. a roztyłe to na dłuższą mete przestaja być atrakcyjne [ jeżeli w pierwszej chwili dla jakiegoś deperata są] . schudnij. albo wibrator kup.

a wyobrazasz sobie pryszczatego grubego,badz koscistego paszteta z mega ostrym makijazem, krzywym wielkim nosem itp? wyobraz sobie,ze nawet takie sie podobaja,wiec czego sie pytasz glupio:)

Gość tak się pytam
tak co chwile podejmuje takie proby... niedawno dowiedziałam sie ze mam niedoczynosc tarczycy, biore leki, ale to tez nie pomaga, zreszta nikt nie obiecywal ze od samych lekow sytuacja sie unormuje. caly czas wierze, ze kiedys wroce do dawnej siebie, ale ten czas powrotu sie wydluza i wydluuuuza, a zycie przez to staje sie stagnacją, bo dopiero zrobię to czy tamto, jak schudnę...

Gość tak się pytam
iska, a no pytam sie tak glupio, bo chlopaka mialam ostatnio jak mialm 18lat ( wtedy bylam szczupla), teraz mam 23 i nikogo nie mam...

Gość tak się pytam
BLE BLE a co z Tobą nie tak?

Gość tak się pytam
a ktos oprocz podszywu jeszcze sie wypowie? nie ma tu zadnych dziewczyn z nadwaga? jak Wasze zycie wygląda?

Gość kaszalott
ja myślę, że taką któa przejmuje się takimi rzeczami na tyle, żeby pisać o nich na kafe nigdy bym się nie zainteresował. za duże szanse, że jest głupia.

Gość Mysikiszka
ja moge byc z Toba nawet jak żeś gruba. a dasz mi przed ślubem?

Gość tak się pytam
nie będę Ci udowadniać, że nie jestem głupia. nigdy nie poruszam takich tematów w życiu, dlatego tu jako zupełnie anonimowa osoba postanowiłam po raz pierwszy napisać... może nie pomoże, ale myślę, że i nie zaszkodzi..

Gość tak się pytam
aaa przejmuje się, bo kiedyś byłam szczupła i przeglądając stare zdjęcia uświadomiłam sobie jak bardzo się różnię od dziewczyny na zdjęciach.

Gość tak się pytam
zacieram się do krwi między udami.

Gość tak się pytam
hheeheh:D co?????? to tak można?

Gość tak się pytam
tak masz rację liczy się wnętrze, ale na początku kogoś widzisz dopiero później poznajesz..

Gość Mysikiszka
jesteś gruba to i pewnie duzo jesz a to podroza koszty utrzymania. nawet ubrania dla puszystych sa drozsze.

Gość tak się pytam
odpowiadając na ten absurdaly zarzut- ubieram się w normalnych sieciowych sklepach, które są w większości centów handlowych, tam ciuchy w każdym rozmiarze kosztują tyle samo.

Gość tak się pytam
poza tym utrzymuje się sama, nie szukam sponsora :o

Gość karola 84
Weź wyluzuj kobieto. A można wiedzieć ile ważysz, może wcale nie jest aż tak źle jak ci się wydaje.

Gość tak się pytam
102 kg. wzrost 171cm

Gość tak się pytam
163cm 73kg - teraz to ja, wyzej podszyw

Gość alexdublin
Kobitko nie przejmuj sie tak tym wszystkim. Rozumiem Cie. Jestem w tym samym wieku co ty i rowniez mam podobna nadwage. Tez kiedys bylam szczupla i teraz dopiero doceniam jaka szczesliwa wtedy. Mowienie zeby pokochac siebie jaka sie jest jest bezsensowne. Lepiej sie zawziac i schudnac wtedy znow bedziesz mogla cieszyc sie zyciem. Wiem ze nie latwo jest ale ja innego sposobu nie widze. I glowa do gory. Ja w przeciwienstwie do Ciebie mam faceta, dziecko ale i tak nie jestem w pelni szczesliwa z powodu swojego wygladu. Jedyne wyjscie to to zmienic.

Gość tak się pytam
tak, mam nadzieje, że kiedyś wreszcie uda mi się to osiągnąć, ale nie wdziąc długo efektów po prostu załamuję się... i jeszcze do tego ta niedoczynnosć. tylko co z tym życiem zamnim osiągnę ten cel.. martwi mnie, że wszystko odkladam na pozniej przez tę nadwagę :(

Gość karola 84
Nie jest jeszcze tak źle. Mam koleżanke kóra też przez branie tabletek na tarczycę dużo przytyła a teraz jest szczuplejsza ode mnie :((((

Gość fskjfs
tak sie pytam - a ile wazysz i ile masz wzrostu??