Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrane_życie

PRZEGRANE ŻYCIE

Polecane posty

Gość przegrane_życie

Właściwie się juz z tym pogodziłam, ale nadal żal, że sama sobie życie zmarnowałam. Ciąża w wieku 17lat, z nieodpowiednim facetem(z ktorym nie mam kontaktu-cudzoziemiec poznany na wakacjach), mieszkanie z rodzicami(i takl już pozostanie do końca życia, nigdy nie będzie mnie stac na usamodzielnienie się, bo zawsze będę samotną matką i nieudaczną debilką), marna praca i studia zaoczne. Mam bardzo niskie poczucie właśnej wartości, wstydzę się przed ludźmi, głupio mi, bo rodzina porządna i wykształcona, a tu takie coś. Mam tak od paru lat, ale ostatnio się to nasiliło. Codziennie modlę się o koniec świata, bo mam już tego dość. Myślałam o samobójstwie, ale tego nie zrobię ze względu na dziecko....

Gość adelek
nie przejmuj sie opinia innych to nie ma sensu sie pograzac stalo sie jak sie stalo, ale i z tym mozesz sie pogodzic.... proponuje skonczyc szkole w miare mozliwosci ;] a dzeicko jak podrosnie mozna zatrudnic opiekunke ;] a ty mozesz pracowac i zarabiac moze kiedys poza\nasz faceta odpowiednego i wyrozumialego.... :) zycze ci powodzenia

Gość przegrane__życie
obiecał , że mnie w życiu ustawi. że zabierze mnie do siebie i bedziewmy życ bogato. dlatego mu dawałam bez umiaru. a teraz sie okazuje , że on biedny z jakiegos plemienia a ja mam nadżerke i naderwane wargi sromowe. i wstret do seksu

Bardzo cieżko jest mi się z tym pogodzić, naprawdę. Tym bardziej, że miałam warunki, mogłam tyle osiągnąc, a wszystko zniszczyłam. Szkołę skończyłam, teraz pracuję za marne pieniądze i studiuje zaocznie. Czuję się jak śmieć, podczłowiek-kompletne zero. Znajomi rodziców, sąsiedzi, rodzina bliższa i dalsza, moi byli znajomy- wszyscy tak o mnie myślą:(

Gość bekartii
jak mnie wkurwia jak ktoś zamiast zarejestrować mówi zalogować... zalogowałaś to ty się teraz, ale wcześniej musiałaś się zarejestrować, KAPUJESZ?! odróżniasz obie te rzeczy?

Gość mainiana
masz depresję?

To co mysla o Tobie inni jest dokladnie tym, co Ty myslisz o sobie. Twoje mysli powoduja, ze dzialasz w okreslony sposob. To dzialanie jest zauwazane przez innych i na podstawie tego dzialania sa formulowane wnioski. Zatem jesli chcesz, zeby inni o Tobie inaczej mysleli to musisz zaczac inaczej myslec ... a nastepnie dzialac (wgl. nowych mysli). Psycholog pomoze nakierowac mysli na dobra droge :) Mozna to zrobic samemu, ale nie wiem czy podolasz.