Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ChatNoir

Modne torby na laptopa

Polecane posty

Gość Schabowa
he he he :) a ja i w spożywce czasem sobie nie radzę, zwłaszcza jak mam ochotę na sto różnych rzeczy a pieniędzy w portfelu brakuje :)

Gość marannan
Jeśli chodzi o wybór w zakresie np. toreb na laptopy no to przepraszam, naprawdę moim zdaniem jest ubogo. gdyby nie torby Hama to chyba w życiu nie wpadłabym na to, że torba na laptopa może mieć takie oblicze na polskim rynku... może nie ma rzeczy, która by się wszystkim podobała. Ale kolekcja Hamy jest na tyle bogata, że każdy znajdzie coś, co mu przypadnie do gustu.

Gość Schabowa
wiesz, odkąd się zainteresowałam tematem to owszem, znalazłam trochę fajnych wzorów, ale ceny już takie fajne nie były...

Gość marannan
Widziałam tych kilka linków ;) Niektóre wzory bardzo fajne, cena wygórowana a jakość niepewna. Moim zdaniem Hama daje i jakość, i fajny design, za niewygórowaną cenę. I na takie sprzęty warto stawiać.

Gość Schabowa
Nie przesadzajmy, tamte pewnie jakość miały niezgorszą, ale jednak w dobie kryzysu (jak ja uwielbiam wracać do tego tematu :D ) cena ma kluczowe znaczenie

znowu ten kryzys? :) nawet w temacie toreb do lapka nie odpuści... ostatnio to zdaje się najmodniejsze słowo ;)

Gość marannan
Ja na razie żadnego kryzysu nie odczuwam, choć pewnie ceny niedługo pójdą w górę. jasne, że jesli ktoś wypuszcza taką niszową kolekcję- to cena idzie w górę. Jednak torby Hamy, nie dość, że designerskie, to jeszcze w "normalnej" cenie. I to nie tylko estetyka, ale też użyteczność.

Gość Schabowa
kryzys trochę czuję... szczególnie jak przychodzi do płacenia czynszu, a współlokatorzy mi mowią, że nie dostali pensji bo ich szef ma problemy związane z kryzysem :> no i nie raz już się za głowę łapałam przy kasie w supermarkecie jak zakupy na dwa dni wynosiły mnie ponad 100 zł... musze się nauczyć żyć oszczędniej bo inaczej kiepsko to widzę...

Gość marannan
Widzisz, zakupy na 2 dni to dla Ciebie 100zł, a torba Hamy na lata to ok. 130 ;) Czyli niecałe 3 dni życia :) Ja bym wolała sobie odmówić jakiegoś batonika i kupić świetną torbę, niż trwonić kasę na coś, czego i tak zaraz nie będzie.

Gość Schabowa
niby racja ale dla mnie w życiu są dwie największe przyjemności - jedzenie i seks :P heheh :)

Bardzo fajne torby maja na swiatlaptopow.pl. Eleganckie i przede wszystkim z dobrego tworzywa, tak że laptop będzie bezpieczny i nic mu się nie stanie. Przy okazji to całkiem modny dodatek:)

Gość nudna torba?
Zauważyłam ostatnio, że większość toreb, które widuje się na ulicy są do siebie bardzo podobne. Zastanawiam się czy serio tak musi być? W Końcu jak przegląda się na przykład modele na http://portfelik.pl/ to można znaleźć oryginalne modele. Jak dla mnie na przykład Scottish Fantasy wymiata!

Gość szukam_pracy_Wlkp
Ja ostatnio kupiłam damską torebkę do laptopa na laptopka.pl Fajna jest bo czarna z niebieskim wzorkiem (a la HP). Nie chciałam zwykłej czarnej a ta mi się od razu spodobała. Też widziałam torby Hama i niestety były dużo droższe a wcale nie lepszej jakości.

Gość Izolda418
Cześć, szukam czegoś na prezent dla córki. Dostała na gwiazdkę nowego laptopa wiec zastanawiam się czy nie kupić jej torby na niego. Widziałam całkiem fajne modele na stronie www.mobilefashion.pl Są młodzieżowe, mam nadzieję, że jej się spodobają. Co myślicie o tym zakupie?

Gość katka84
Są ładne ale strasznie drogie. Szkoda mi by było wydawać 200-300 zł na taką torebkę. Poza tym uważam, ze są to torby raczej damskie niż dziewczęce. Bardziej już podobają mi się torebki hama http://hama.pI oraz http://laptopka.pl Są dostępne cenowo (poniżej 100 zł) oraz ładne.

Gość Fanetka
zgadzam się z osobą wyżej - ale mi akurat bardziej podobają się torby damskie na www.laptopka.pl niż Hama. Mam tą białą (mają chyba tylko jeden rodzaj białych), kupiłam z kodem rabatowym (jakieś msc temu, ale może są jeszcze jakieś w necie) i jestem zadowolona.

Gość Izolda418
Córka ma 19 lat więc dzieckiem już nie jest. Torby hama mimo wszystko wyglądają na dość kiepskiej jakości, a ja szukam czegoś co posłuży córce przez jakiś czas. Mimo wszystko myślę, że Sushi są warte swojej ceny. Macie jeszcze jakieś propozycje jeśli chodzi o torby lepszej jakości??

Gość stona8
Ja dostałam już ponad rok temu torbę marki Sushi. Nie znałam jej wtedy, ale teraz spokojnie mogę polecić. Noszę ją codziennie i nadal w sumie wygląda jak nowa

Gość Lalona
Chyba zły link wstawiłaś, nie wiadomo o której konkretnie torbie mówiłaś. Ale znam torby SUSHI i zgadzam się z Tobą. Są bardzo wytrzymałe i przy tym ładne

Gość Lalona
No to teraz już wiem :) Fajna, też mi się podoba

Gość Lalona
No to teraz już wiem :) Fajna, też mi się podoba