Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princesse123

Czy narkoza oznacza ŚMIERĆ?Trochę się boje,że się nie wybudze...

Polecane posty

Gość princesse123

Za pare dni ide pod narkoza :( nikt nie zlecił mi badań odnośnie serca,a ja jestem pewna,że coś z nim nie tak. Jakie są szanse,że z narkozy można się nie wybudzić? W sumie to fajnie by było,bo i tak mam zjebane życie:o ale troche za młoda jestem.

Gość Poduszeczka_z_mleczkiem
Powinni Ci zrobić proste badania. Na to że się wybudzisz z narkozy bez badań jest 68% /100% . Spokojnie napewno bedzie dobrze

Gość nie bój się
Jeżeli będziesz miała zabieg przy znieczuleniu ogólnym to napewno będziesz musiała wypełnić ankietę u anestezjologa i tam zaznaczysz, że masz chore serce. Najlepiej będzie jak zrobisz sobie dokładne badania, a później poddasz się zabiegowi(to jest bardzo ważne!)

Gość princesse123
68 na 100% ? to napewno nie przezyje:o a jakie to maja byc badania? ekg chyba a dalej bo nie bardzo wiem..

Gość nie bój się
Dlaczego Ci się wydaje, że ''coś z nim nie tak''? Przede wszystkim powinnaś zgłościć to lekarzowi rodzinnemu, a on już wie na jakie badania i do kogo ma Cię skierować(ale to długa droga:-o)

Gość do założycielki
daj spokój.Prawie każdy boi się narkozy/Miałam kilka razy w życiu i zawsze myślałam,ze sie nie obudzę,jednak nadal żyję:).

Gość mi nie robili zadnych badań
jak szłem pod narkoze zeby wyrywać, pełna narkoza ok 30 minut i sie obudziłem a zreszta nie obudzisz sie to nie ebdziesz sie przeciez tym martwic no nie???

Gość pupiasz
Ja bym nie ryzykował :/

kilka razy miałam zabiegi w znieczuleniu ogólnym, przed kazdym z nich w szpitalu zrobili mi obowiązkowe badanie ekg plus szczegółowy wywiad u anastezjologa nigdy nie bałam się, ze sie nie wybudzę, w sumie byłam zadowolona, że nic nei widzę ani nie słyszę, co tam sie ze mną dzieje w trakcie operacji

Gość gość
serio masz 12 lat i takie obawy? ja miałam 2 operacje pod narkozą, byłam w 4 klasie, czyli mialam 10/11 lat... pierwsza byla nagle, na złamanie reki, ja w zasadzie nie wiedzialam co sie dzieje, niewiele pamietam, rodzice sie zdziwili,że nie robią mi znieczulenia miejscowego, w nocy po operacji obudziłam się i zwymiotowałam po narkozie ;( bo ktoś mnie karmił przed pojechaniem do szpitala... ;/ nastepna druga operacja byla juz planowana, bylam w szpitalu, bylam na czczo i po narkozie nie zwymiotowałam :) po obu czułam sie bardzo dobrze, bardziej niż śmierci *(tego nawet nie zakładałam, wiedziałam,że jestem w dobrym rekach) balam sie obudzic na stole operacyjnym i poczuc bol :P Śmierc to smierc umrzerz i Cie nie ma, bol jest najgorszyy

Nie to jakies prowo? Kto normalny pisze ..ide na narkoze? Ja mialam 4razy w zyciu narkoze krotka i ponad 2 godzinna i zawsze robili mi wczesniej badania czy w DE czy w Pl.

Gość we słosy wpięta dumnie wstążka
ja miałam dwie operacje pod narkozą. po narkozie człowiek się czuje cudownie wyspany. bardzo fajne uczucie. nie ma co się stresować.

Gość gość
Popieram i tez wole narkoze niz znieczulenie do kregoslupa. Jestem po trzech powaznych operacjach i narkoze polecam.

Zrobią Ci wszystkie niezbędne badania, ekg itd więc nic się nie martw, ja była 2x i żyje ;) w sensie wybudziłam się :) pozdrawiam i trzymam kciuki :)