Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosssskaaa

dziewczyny jaki najglupszy tekst uslyszalyscie od swojego faceta???

Polecane posty

Gość ioijvvn
przed seksem "No to jazda gazda..."

Gość testosterosnlka
moj przed seksem- chodz przeczesze ci bobra :)

To troche nie na temat ale jak byłam mała to przechodziłam z koleżankami koło bloków no i szedł taki profesorek no to zaczęłyśmy się śmiać i on do mnie : ,,z czego się śmiejesz Ty w tym warkoczyku? \'\'(miałam kucyka) i on po chwili z taką wiązanką do mnie : ,,Ty szmato,dziwko,kurwo pierdolona,iź sobie umyj cipe\" normalnie zatkało mnie jak nie wiem...nic nie powiedziałam bo byłam mała i odpysknąć porządnie nie potrafiłam...ale nie mogę zapomnieć tego do dziś

Gość dorcia121212
moj do mnie przed seksem-no wez ze!

Gość hahahahatetete
w trakcie fajnej rozmowy pytam swojego lubego, jaki jest ideal twojej kobiety? a on- taka jak ty ale.. gdybys byla wyzsza i miala rude wlosy:(

Gość brak slow
Moj maz taki mi walnal tekst ale z ciebie gruba kicha!

Gość uippppppp
upupupupup

Gość uuuuuuuuuuuupppppppppppppppppp
ozywiam - fajnie sie czyta

Gość moooooojjjjfacet
Wyglądasz w tym jakbyś miała kondona na łbie :o

Gość Coś z klasyki
Myślałam, że to tylko w filmach, ale jednak nie: - To nie tak jak myślisz! Oczywiście, było tak, jak myślałam. Do dziś śmieję się i płaczę na to wspomnienie :P c.d.: pytam: - Ile ma lat? on: - Dwadzieścia kilka... Między 20 a 30. ja: - Mów normalnie! ile?! on: - 21... i jeszcze: Kocham was obie.

Gość slodziutttkaa
ja w smsach: kochanie napisz mi cos slodkiegoo :* on: cukier

Gość katarzyyynka
upupupupup

Gość szczęśliwaaaa
'Raz ruszysz ręką a będę Cie kochał na zawsze, raz ruszysz pupcią a będziemy się kochać, raz ruszysz moje golarki to pożałujesz' :D Ostatnio taki tekscior usłyszałam od mojego :D:D:D

Gość paaaatrycjaaa
ozywmyy topik :)))

Gość To cała ja
mogę Ci zaoferować przyjaźń i sex - tekst byłego - był do przewidzenia

Gość To cała ja
nie wiesz co to jest miłość smsowa -(pisząc kocham cię) -dupek (tez tekst byłego)

Gość malaaaaaaa
jak powiedzialam do jego kolegi: dasz rade hehe;) (chodzilo o to ze da rade wypic bo mowil ze nie moze) to on: jak masz pierdolic takie glupoty to wogole sie zamknij!!!!!!!! (uznal chyba ze go podrywam) dziewczyny kupcie sobie swoja vodke bo my z X to tylko sobie kupilismy

właściwie jestem współwinny ale i tak opowiem w wakacje w moim domku letniskowym siedzieliśmy już kilka dni nasze dziewczyny postanowiły że pójdą do sklepu a że byliśmy poważnie zajęci kolega mówi słuchajcie skoro idziecie do sklepu to może odniesiecie nasze skrzynki i butelki dziewczyny właściwie się zgodziły i zaczęły wychodzić chwilę później mój kumpel wstał i zaczął wychodzić podbiega do dziewczyn i mówi wiecie co to weźcie jeszcze mój dowód bo mogą wam butelek nie przyjąć niestety historia miała swój smutny finał jako że to się działo w małej miejscowości jak wróciły okazało się ze zrobiły takie \"wrażenie\" na właścicielu sklepu że aż im zrobił zdjęcie co wkurzyło je podwójnie

Rozstałam się facetem, po 2 miesiącach dostaję od niego smsa z pytaniem: - Mozę oddasz mi tego misia (dał mi na walentynki). Przecież już go nie potrzebujesz. Moj pierwszy chłopak. Całujemy się, przytulamy, ja mowię. - Wiesz jestem dziewicą, nigdy nawet się nie całowałam z chłopakiem. Ty jesteś moim pierwszym. Po 5 min, na chwilę musiałam wyjść z pokoju - jak wróciłam on był już nagi, czekał na mnie. - to pokaż mała co potrafisz. (zaproszenie do orala) Podryw na imprezie, ja 20 lat, podjeżdza do mnie mocno wstawiony facet ok 30: - Mam lexusa, ale im nie jeżdzę. (lexus to marka drogiego i ekskluzywnego samochodiu) Oczywiscie go wyśmiałam. A tak swoją drogą po godzinie, słyszałam jak podrywał inna panienke na ten i ona się \"złapała\" :( Podryw na imprezie, 25 lat, student z Kanady: - Kiedy ostatni raz miałaś orgazm? Na ślubie kuzynki, rozmawiam w towarzystwie z ciotkami, wójkami itp. Moj chłopak podchodzi i mowi : - Małolata, choć na ptaka!

Gość innym razem
Bawiliśmy się z męzem w odgrywanie scenki. Ja miałam być prostututką a on klientem. Wchodzi i pyta o cennik. JA mu mówie, ze zrobię mu loda za 50zł. W ramach promocji. A on na to "50 zł?!! a co to za promocja???" (w sensie że mała promocja, że tak drogo) i obraził się, że się ie "wczuwam" :(

Kiedyś byłam przy kości i moi znajomi nazywali mnie pieszczotliwie \"klopsik\". Nowy chłopak kiedyś sie pomylił i mówi \"Chodź do mnie ty moja klucho!\"

Gość haahhahah
moj facet bedziesz jadla ta pizze? zjedz lubisz , jest ZE salami

Gość fanka malibu
"szkoda że nie możesz mi jutro dogodzić"

Gość aspilakopa
up bo smieszny;)

Gość slodkokwasna
w klotni ja: tak?! to duzo miales w tym lozku dziewczynek przede mna?! on: nie bo ja te lozko od niedawna mam

Gość rokiijzzzzzzz
// wszystkie inne jakie miałem były w łóżku lepsze od ciebie'' tak mi cham powiedział

Gość boszzzzzzzzzzzzz pppp
1 po zerwaniu " szkoda mi opuszczac to ciało" "kocham cie ale nie na tyle by byc z toba" 2 przed impreza szykowalam sie i po wyjsciu z lazienki " co robilas tak dlugo ? umaluj sie wreszcie " 3 idac po schodach a on za mna " krecisz tak tylkiem bo cos Cie swedzi?" 4 w czasie ogladania filmu" poczochramy sie? ja - hmm nie wiem... on- no dalej chooooc ten film i tak jest nidny" 5 sms od ex " robilem porzadki za lozkiem i znalazlem twoje stringi ... zostawie je na pamiatke i oprawie w ramke" " zostawilem u ciebie jakies prezerwatywy.. ? " " moja dziewczyna by chciala cie poznac "

Gość takajakasm.
"puk puk kto kryje sie za tapetą?" "poruszaj wargami.. Ej ale nie tymi" "Co mam ci mówić, przecież ciągle mówię, że jesteś piękna" "-Chcę, żeby ci było miło - ale jest miło - to żeby było jeszcze milej - mi wystarczy - na pewno tego chcesz - nie - tylko na chwile, przecież chcesz tego" xD (pale papierosa z nim i słucham muzyki) " o co znowu jesteś zła?" "ojej przepraszam kochanie, zanimogłem:(..przepraszam.. ale ja naprawde przepraszam.. nie gniewasz sie? przepraszam.. wynagrodzę ci to jeszcze.. przepraszam.. tak mi głupio... przepraszam" (po nieudanym seksie) "kochanie ale ja nie patrzę na inne, bo kocham tylko ciebie.. Ładny pasek miała tamta dziewczyna"

Gość kompletnie_załamana
mój powiedział że orbita geostacjonarny może wisieć w dowolnym punkcie, a nie tylko nad równikiem, bo inaczej GPS by nie łapał północy Szwecji :O :O :O