Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosssskaaa

dziewczyny jaki najglupszy tekst uslyszalyscie od swojego faceta???

Polecane posty

Gość nie mamy panskiego plaszcza
z tym ze z nuiego jest taki kochany jajcarz wiec nigdy sie nie obrazam :)

Mój ulubiony tekst mojego bylego to jak kiedyś mnie wkurzyl i stwierdzialm ze seksu nie będzie a on wyjechal mi wielce obrazony z tekstem \"to co go mam sobie drzwiami pierdolnąć\" :p o malo się nie posikalam ze smiechu :p

moj byly z dawnych lat, kiedy zwrocilam mu rozzalona uwage, ze nie mowi mi komplementow, zaczal uskuteczniac jeden...chodzil za mna i mowil:"Cycochy, cycochy" i byl swiecie przekonany, ze powinnam sie cieszyc...

Gość hdjwiuoiu
podnoszę bo to dobry temat.

Gość Martaneczka
Po szczerych rozmowach na temat seksu, jak jeszcze nie byliśmy razem. Po tym jak się popisywał swoim temperamentem i umiejętnościami ars amandi, usłyszałam już w związku "Kochanie, wiesz, ja najbardziej lubię pozycję na placka" ;-).

no to znowu ja napiszę.. Moje Kochanie puściło bąka. Smród niesamowity. Ryczę po nim,że strasznie śmierdzi i się dychać nie da, a on spokojnie do mnie : "No śmierdzi, bo to w końcu bąk z dupy"....

Gość Martaneczka
Nie kłamał. Rzeczywiście tak lubił ;-).

Gość 100 krzyżówek
"Zostańmy przyjaciółmi" :P No i kiedyś idąc ulicą widzimy taaaką laskę, że szok i wszyscy faceci, łącznie z moim wzrok na nią.. A on do mnie: "Dobrze, że mi się nie trafiła atrakcyjna dziewczyna":/

Gość chichinka
hahahaaaa! :D:D:D niezły topik

Gość __P__U__M__A
Sytuacja z moim ex. Po tym jak zjedliśmy sobie po kebabie (tak Nas naszło na niezdrowe jedzenie) pomimo mojej w miarę dużej pewności woląc uniknąć niezręcznych sytuacji i upewnić się w 100% zadaję pytanie: "Kochanie mam nadzieje, że nie mam nic między ząbkami" ślicznie się uśmiechając i w ogóle. On mi na to "Masz, szparę" .... Ręce mi opadły (dodam, że szpary nie mam ;p)

Gość 100 krzyżówek
Hehehe:) Nie palant, najcudowniejszy człowiek na świecie. Nie zrobiło to na mnie wrażenia, bo jestem bardzo atrakcyjna moim zdaniem:)

Mi się jeszcze przypomnialo coś co mnie bawilo w moim jedym byly. Siedzimy ja, on i moja przyjaciólka a on do niej \"ty to fajna, mila dziewczyna jesteś, a moja .... to wredna jędza jest\" :p i drugie, ja, on i moja kolejna koleżanka - identyczna z charakteru jak ja, siedzimy, gadamy a on w końcu do mnie \"ty to nie możesz mieć jakichś normalnych koleżanek tylko wszystkie takie zlośliwe i uwielbiające rządzić tak jak ty\" :p

Gość zgrabne nogi
mój byly kiedyś do mnie; 'WYDOISZ MI DZISIAJ KOZLA?' myślalam że się zleję ze śmiechu!

Gość palecllllp
moj były "brzydzę się grubymi dziewczynami" a za miesiąc zostawił mnie dla grubej :-( oczywiście nie mam nic przeciwko dziewczynom przy sobie. inny zadzwoniłam do niego i zapraszałam do siebie, mówię że mam wolny dom a on "znowu muszę wydać 20zł na paliwo" ja mu mówie że jak tak to niech nie przyjeżdża i się rozłączyłam a po godzinie on przyjeżdża, siada na łóżku i mówi "zanim zrobisz coś do picia to oddaj mi chociaż połowę za paliwo" pogoniłam go :-o

Gość zgrabne nogi
ale palant!

Gość __P__U__M__A
palant to delikatnie powiedziane...

facet mojej kolezanki po tym jak ona nakryla go w barze calujacego sie z inna: 'n'o co ty kochanie przeciez bylem pijany myslalem ze sie z toba caluje""

Gość ktosssskaaa
ciesze sie ze podoba wam sie topik:) niektorzy faceci sa poprpstu the best!

Kiedyś były powiedział całkiem serio: "Ładnie pachniesz, to mydło?" :D A obecny ostatnio na turnieju patrzył się jak taki jeden mocno przy kości zawodnik grał i mówi po namyśle: "Ciekawe jak bardzo mu się dupa poci...?" Okropny jest :P

Gość podnosze_Up

Gość jedyny komplement
jaki usłyszałam od swojego faceta: ja do niego (bo pierwszy raz zobaczyłam go na galowo): - ładnie wyglądasz! no na to - ty też.....

Gość Faceci kto ich zrozumie..
Mój były powiedział do mnie tak... {Jesteś najwspanialszą „rzeczą „ jaka mnie w życiu spotkała- ale najważniejszy dla mnie jest w związku SEKS} ....Po dwóch tygodniach ja do niego {a co będzie jak pojawi się dziecko} on na to [zrobimy sobie następne i następne} Zostawiłam go.. Ale ciągle nie mogę zrozumieć co on sobie myślał tak mówiąc......

Gość jedyny komplement
jeszcze dodam, że już nie zwracam większej uwagi na słowa, tylko na zachowanie! I jest ok.! :-)

mój ex gdy spytałam go jaki mam kolor oczu (przepytywałam go z angielskiego) a skąd ja mam wiedzieć? przecież sama powiedziałaś, że masz czasem niebieskie a czasem zielone (mój odcień oczu zmienia się w zależności od światła)

Gość ogrodnica
wieczór zrobiło się gorąco a mój facet już nie wytrzymał i spytał " mogę przymierzyć? " i nastrój padł a ja ja mu tylko powiedziałam " że przymierzać to se może buty w obuwniczym"

Gość upupupupupupupupupupup
bo ciekawe