Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka..

NIECH KAŻDA KOBIETKA NAPISZE JAK ODWALA SIĘ NA SYLWESTRA, WCHODŹCIE

Polecane posty

Gość ja tradycyjnie
ciepłe ciuchy nie pierwszej młodości, ciepłe buty, szal, czapa, rękawice..Kolorystyka nieważna, będzie ciemno.. A atrakcje - ognisko, kiełbaski, bigos, pyszna pieczonka z żeliwnego kociołka, pochodnie... nie ma śniegu - szkoda - nie będzie kuligu... Ale i tak zabawa wyśmienita!

Gość Czuczułka
Czarne włosy ala bob, piwne gały

może to passe, ale odstrzelę się tak samo, jak rok temu. długa, szara koszula nocna, ciepłe skarpetki, kapcie. czy koc, którym się owinę, liczy się jako dodatek ? jeśli tak, to będzie to modne akcesorium ze zwierzęcym motywem.

Ja sie ubieram tak: -złóta bluzka bez pleców -króciutki zielone spodeneczki -białe kozsczki -na włosach wałki -zielono żółty makijaz i oczywiscie dużo różu na policzkach Bede boginią :)

Gość lenka_marlenka_
;]

dresowe spodnie szare w różowe serduszka, śmieszny t-shirt, komplet srebrnej biżuterii, smoky eyes, jasiek i butelka coca coli pod pachą.... ...i noc pidżamowo - filmowa z kumpelką :D

ide do lokalu.. mała czarna.. moze mało oryginalnie ale szkoda mi wydawac 100zł czy wiecej na cos co raz załoze..a takto sprawdzony zestaw;) .szpilki bizuteria kupiłam dzisiaj duza srebrna bransoletę na reke;) kolczyki srebrne kumela ma mnie umalowac nie wiem tylko co zrobie z mioimi 5 kłakami na głowie:O zastanawiam sie jak bede jutro wygladac jak sie obudze:O.........troche sie spaliłam w solarium;)..juz czuje jak mnie piecza powieki..byłam 7 minut:O...ale było nagrzane ostro łózko:O

Gość delphiii
szykowna polarowa bluza w kolorze sekssownej czerwieni, ponętnie wydęte w kolanach dresiki, wełniane skarpetki iiiii muzykkka ogniiaaaa :))))))

Gość dzhfa
czarna sukienka bez ramiączek,taka przed kolanka,odcinana w talii,pod talia jest taki jakby pasek z cyrkoni.śliczna:D do tego czarne wysokie szpilki. bizyteria od svarowskiego(moj rpezent gwaizdkowy):) nie zdazyalm isc do fryzjera:/ wiec jakos sobie zakrece wlosy.makijaz szaro czarny:)

Gość happy new year wszystkim
Białe spodnie od pidżamy do połowy łydki, ciepłe wełniane skarpetki, góra od innej pidżamy w kolorowe kropki, paczka chipsów + kilka batoników zamiast tradycyjnej kopertówki. Wzniosę toast piwem i pójdę w kime, śnić o miłości i braku kompleksów. 🖐️