Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukajacamiłoscinieszczesliwa

Proszę o radę ! Moje życie nie ma kolorów. O to moja historia.

Polecane posty

W wieku 16 lat , w sumie 15 straciłam dziewictwo nad rzeką w biały dzień. Znaliśmy się rok ,widywaliśmy się codziennie , mieliśmy wspólnych znajomych ,ale byliśmy razem w sumie tylko 45 dni. Zakochałam się w nim i nie widizałam nic pozatym. Pod jego presją zgodziłam się z nim kochać... Czułam do niego ... może miłość , nie wiem , nie pamiętam , coś dużego . On mówił ,że tez mnie kocha. Zaczeło się psuć , zerwał ze mną. Cierpiałam i zdesperowana próbowałam robić wszystko ,aby wrócił. Zaczeliśmy się bardzo kłócić. Poleciały nie miłe słowa. On powiedział wszystkim co stało się nad rzeką , wyzywał mnie. W dodatku kręcił z moją koleżanką , aby zrobić mi na złość. Straciłam szacunek wszystkich znajomych. Wyjechał do ośroda. B yłam załamana , musiałam wygadać sie koleżance , która stała sie moją przyjaciółką i nadal nią jest. Nie było go dwa lata. Cały czas leczyłam rany , które pozastawił w moim sercu. Wiem ,że zachowałam się głupie ,ale teraz robie jeszcze gorzej. Nie czuje ,jednak się winna. Wrócił . Na poczatku nei rozmawialiśmy , potem zaczeły się smsy , czy bym się z nim przespała. Ignorowałam go , nie chciał tego , wiedziałam ,że nie moge popełnić tego samego błędy ,ale popełniłam. Zaczełam z nim rozmaiwać , mówił inaczej , zmienił się. Nie wiem co do niego czuję. Całowaliśmy się , w końcu doszło do tego ,że przespałam się z nim. On i ja wiemy ,ze nikt nie powinien wiedzieć. W końcu po miesiącu powiedziałam koleżanką , które zawsze wiedziały wszystko o mnie . Było mi z tym ciężko ,ale musiałam się wygadać. W moja 18 urodziny , znów byliśmy razem. Było wspaniale ,ale nie wiem do czego to zmierza. On nie chce sie zobowiażywac , ja chyba też nie. To nie ma sensu na dłuższą mete ,ale nie potrafię tak po prostu z tym zerwać. COś mnie do niego ciągnie. Tyle ... Prosze o radę ... Mam to skończyć , czy dalej ciągnąć ??

Pogadać. O zamiarach i o wszystkim co Was łączy. A potem sama powinnaś wyciągnąć wnioski, czyt. szanować się... nie pozwól sobie na bycie dziewczyną od imprez. Ani od łóżka.

Dziękuje Clem , Próbowałam z nim rozmawiać ,ale on nie widzi tego co ja mówie , zmienia temat. Boje się ,że bedzie tak jak kiedyś , lubie jak jesteśmy w zgodzie i nie chce go stracić. On jest moim jedynym facetem z którym spałam ...

Rozumiem Cię. Bardzo ciężko jest tak po prostu rozstać się z kimś, na kim bardzo Ci zależy i który pokazał Ci coś tak ważnego - oddałaś mu siebie. Ale zastanów się, czy On to w ogóle docenił...? Jeśli nie chce gadać o zamiarach wobec Ciebie to nie wiem czy traktuje Cie poważnie... sama rozumiesz. A z tego co widzę, Ty chciałabyś być poważnie traktowana i zapewne na to zasługujesz... Więc nie pozwól, żeby ktoś Cię zaślepił. Myśl przede wszystkim o sobie. I trzymaj się cieplutko :*

Gość Sonia7463548
Ty pojebana idiotko!! dałas mu dupyt po raz enty, a on nawet nie chce dac Ci na test , bo okres spoznia Ci sie juz chyba 4 dzien !!!! Ogarnij sie wkoncu , daj se siana, zainteresuj sie kim , kto na to zasługuje, Czy twoja pizda ma byc oznaka zgody miedzy wami?? Nie wiem co z tym zrobisz, ale ja ide wpierdlac pizze, o mam strasznego Kaca po sylwku, na ktorym Kochana jak sama wiesz, dałas niezly POPIS ;] No to Paaaa:):) Kocham Cie:*