Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madafakamadafakamadafaka

Moj pierwszy raz,pomocy!!!

Polecane posty

na solarium;) opowiedzcie mijak trzeba sie zachowac czy trzeba wlaczac wszytsko samemu jak dlugo isc na 1 i na dalsze opalanki. i kiedy mam zaczac chodzic jak chce miec ladna opalenizne na 30 stycznia? dziekuje z gory za pomoc;)pozdrawiam

up

Gość ciekawska duszaaa
hej zalezy jaki masz fototyop skory. wazne, czy wybierasz łóżko turbo, czy tradycyjne. Ja mam 2 fofotyp i na turbo chodzilam na 7 min, na 5 na poczatek , pozniej do 10, 12 tak raz w tyg. Sama zobaczysz, jak twoja skora reaguje, sa preparaty ktore przyspieszaja opalanie, ja nie stosowalam ale znajoma tak. Zreszta opalanie jest nie zdrowe, ja unikam i w wieku 27 nie wygladam na swoj wiek, no ale jak mus to mus. Czyżby studniówka? Co do obslugi to babki poinformuja cie, sa solaria ktore po opuszczeniu klapy same sie wlaczaja i wylaczaja jak twoj czas minie, powodzenia!

tak 1oo ;) denerwuje sie troche zeby mnie babki nie wysmialy tak mysle ze chyba tez mam 2 bo nei jestem biala ale srednio ciemna tez nie jestem. dziekuje za odzew;* to powinnam zaczac tak na poczatku stycznia smigac? i raz w tygodniu tak?

Gość ciekawska duszaaa
w takim razie życzę szampańskiej zabawy! i zdanej matury! Myślę ze w drugim tygodniu opalania możesz nawet 2 razy w tyg. lecz trzeba uważac, zeby sie nie spiec na skawarka;-) Sama zobaczysz jak to wyglada w '' praniu'' i ważne też jest czy solarium na dobre lampy. Powodzenia.

nie dziekuje;) kurde to troche sie wykosztuje;) ech same wydatki z ta studniowka hehe

Ja chodze na pół godzinki, potem mnie wszystko piecze, ale jak byłam na 3 minuty i prawie nic nie było widać.

Gość klara12344
idz sobie 2 stycznia na 5 min, poznije 4,7,9,11 (stycznia) też na 5 min.14,17.18 na 7 min pójdz...21,23,25 na 10 a na koniec idz już na 12 min z 2 razy lub 3 razy-będziesz łądnie opalona

ponad 1o razy w styczniu mam isc? mam sie spalic jak na grilu? naprawde trzeba tak czesto chodzic?

zalezy jak sie szybko opalasz ja ide raz w miesiacu doslownie a i tak wszyscy mysla,ze latam codziennie

Gość szalonoszalona7674w6
ja jestem na solarium dwa razy w tygodniu po 12 min i jestem brązowa tylko na drugi dzień po opalniu a jak tylko się wykąpie odrazu znika:( musiałąbym chodzić codziennie na 12 min:(

brzydula nie wygladasz na 30 lat;) i taki duzy syn;) no nie wiem co robic;) pojde tak 5 stycznia na 5 min i za tydzien znowu na 5 tak? a potem znowu na 7 i za tydzien na 10? ile u was kosztuke minuta?

Gość ciekawska duszaaa
Potwierdzam, Brzydula wygladasz super i nie na 30-stke!

up

tym bardziej gratuluje;)

uuuupppp