Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izba

izba wytrzezwien

Polecane posty

Gość izba

powiedzcie mi czy pobicia przez policjantow na izbie wytrzezwien to norma??? czy jest na to jakies "ciche pozowlenie" spoleczenstwa??? w miniona sobote policjanci tak pobili moja znajoma na izbie ze po pierwszym ciosie pala posikala sie z bolu po kolejnych nie byla w stanie sie ruszac a tylek ma tak czarny jakby siadla na wegiel...dobrze ze miala znajomego policjanta ktory tak po prawdzie chyba ja uratowal, bo nie wiadomo jakby skonczyla sie ta "wspaniala zabawa" tych skurwysynow...dodam juz na marginesie ze nie byla pijana do nieprzytomnosci a na dodatek byla ofiara pobicia po wyjsciu z pubu, ale moze to bylo poza mozliwoscia zrozumienia "niebieskich" - brali wszystkich na izbe mimo ze to ona zglosila pobicie... pobili kobiete w 5...kurwa jakos nie moze mi sie to pomiescic w glowie gdzie mozna zglosic taki fakt?? moze lepiej zamiast skargi do tych samych niebieskich moze lepiej jakas Uwage albo superwizjer naslac?? juz nie wierze w "sile" organow porzadkowych, nie wierze ze potrafia zapanowac sami nad soba...

Gość izba
halo halo pomozcie..wyrazcie opinie...podzielcie sie doswiadczeniami

Gość niech powie że popiera PiS
że tak powiedziała, się zapisać chciała i .. lubudubu ... POrządek z nia zrobili ;)

Gość izba
Dasein dziekuje Ci bardzo za linka i rade, na pewno skorzystamy, w koncu przeciez oni musza przestac byc bezkarni...

Nie odpuścić! Od razu do prokuratury! Izba wytrzeźwień nie upoważnia do bicia. Nic nie upoważnia. Takich policjantów wywalić na pysk.

Gość no i cóż.....
Miałam podobnie, bo nazwałam poloicjanta ryżym dupkiem, bo majtał mna bez powodu, spisując dane. Skuli mnie w kajdanki i na siłe zawieźli na izbę. A tam, to dopiero patologia. "Pielęgniarz złapał mnie za włosy i zaciagnał do sali, gdzie przypiął mnie pasami. Tak leżałam 5 godzin i mimo nawoływań, że chcę siusiu, pies z kulawa noga do mnbie nie zajrzał. Złałam się normalnie pod siebie. W końcu zjawił się lekarz i , mimo że , nie wygladałam jak pijana, nie chciał mnie wypuścić, bo zostałam przywieziona przez psy. Ale kazał mnie uwolnić z pasów. Błagałam o możliwość zadzwonienia do męża, i za to znów mnie przypięli. Bydlak tak mi wykręcił nogę, ze pękła mi łękotka w kolanie. Ciagle nawoływałam lekarza, w końcu raczył się zjawić i mnie uwolnić. Widząc, ze nie jestem w stanie ,z powodu rozwalonego kolana, iść o własnych siłach, stał się nadzwyczaj łaskay, dał mi czystą salkę, mówił po imieniu, ugłaskiwał mnie. Wytrzymałam do rana , wyjac z bólu, rozpaczy i niemocy. Rano uprosiłam kobietę z okienka, zeby pozwoliła mi zatelefonować do domu. Zostałam wypchnięta z budynku jak bydlę. Czekałam pół godziny na męża, siedząc w kuckach. Doktorek akurat skończył dyżur i miał zamiar jechać do domu, ale zobaczył mnie zwiniętą w kłębek przy bramie, cofnął się do budynku. Po tygodniu zjawił się u mnie w domu policjant z mandatem na 500 zł, bo skurwysyny gliny nawypisywali bzdur, zeby uzasadnić umieszczenie mnie na izbie. Sami w drodze na izbę przyznali, ze gdybym nie uzyła takiego uwłaczajacego "męskości" ryżego określenia, to eksportowaliby mnie do domu. Policjant z mandatem z góry uprzedził mnie, ze ,owszem,mogę składać skargę do sadu grodzkiego, ale z góry jestem na przegranej. Dwaj gliniarze mogą wmówić sadowi wszystko,innych świadków nie było. Pielęgniarz z izby tez wyprze się, ze to on mi wykręcił nogę, a nie ja sama po pijaku. Dałam spokój. Ale już wiem, ze na policji pracują psychopaci, którzy tylko czekają, zeby wyżyć się na słabszych.

Gość dobrze wam pijane
obrzydliwe baby :P