Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżek Łajt

na czym sie znacie naprawde dobrze? co wam w zyciu wyszło??

Polecane posty

Gość Dżek Łajt

Gość to ja to ja to ja
oswajanie facetów

Gość Dżek Łajt
zbliza sie kolejny kretyński sylwester wiec podsumujmy swoje zasikane zycia:O cos na depresyjne tematy mnie naszło

Gość to ja to ja to ja
jestem za:D dawaj:/

Gość Dżek Łajt
co mi w życiu wyszło?? czekam na to cos:O na czym sie znam naprawde dobrze? naprawde dobrze nie znam sie na niczym:O moze to strasznie negatywnie brzmi, ale tak źle chyba nie jest. Musze sobie to przynajmniej wmówic, az uwierzę:D albo inaczej - wierze, gdy nie jestem pijana i gdy moja pierwsza miłosc nie umawia sie z moja kolezanka:)

Gość to ja to ja to ja
okej, moja kolej... rok 2008: facet z którym byłam 5 lat uznał, że woli swoją byłą (to nic, że ma dziecko i faceta, niiiic) tuż po tym poroniłam- okazało się , ze bylam z nim w ciazy reszta mi sie udala... o ile jest jakas reszta..

Gość Dżek Łajt
Kochana, gdybys pierwsza to napisała, ja bym swoich zalów tutaj nie wylewała, bo to jednak nie sa zale. takie miniminimini zale, które powinno sie olac. A co do miłosci - mysle, ze kazda z nas w końcu ja znajdzie i to pewnie w memencie w którym najmniej sie tego spodziewa:) wiem, wiem, moze to strasznie oklepane, ale czasami takie infantylne rzeczy sa najblisze sercu ps; teraz nie wiem czy pocieszam ciebie czy siebie:D

Gość Dżek Łajt
Dasein - to powinienes sie cieszyc, ja musze codziennie z nimi walczyc:D

Gość to ja to ja to ja
wiem. już powoli się z tego leczę. każda z nas musi to przeżyć, czasami mysle ze lepiej teraz, kiedy mam 25 lat, niz pozniej..