Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona-puma

czy walczyc czy sobie odpuscic?

Polecane posty

ostatnie dwa miesiace byly dla mnie naprawde cudowne znowu czulam sie wspaniale przy facecie..wlasciwie to sie nawet zakochalam i wiem,ze jemu tez nie byam obojetna...wszystko pieknie,ale pojechal na swieta do polski. i tam spotkal sie ze swoja byla..laska 4 lata temu zostawila go w walentynki dla innego i dostlam maila z tekstem,ze ,,dziwka,,znowu go zauroczyla i niewie juz co robic ma nadzieje,ze jak wroci to wszystko sie jakos pouklada...wsumie ja tezsie czsem spotykam z bylym na piie jak jestem w polsce i moglo mnie sie to rowniez przydarzyc,ale tak sie boje jego powrotu,ze powie mi ze do niej wrocil lub ze musi przemyslec chce o niego walczyc bo juz kilka lat nie czulam sie tak wspaniale przy kims...albo po prostu sobie odpuscic i czekac na jego krok

Gość ssssssssssss
już pisałaś o tym wczoraj, a sama jesteś mężatką ;)

Gość ssssssssssss
no nic.. tylko wczoraj już ci odpowiadali na to więc trzeba było podnieśc tamten temat a nie zasmiecac forum podobnym ;)

Gość ciekawskaaaahhhhh
:o jesteś zajęta? a zawracasz głowę wonemu chłopakowi? najpierw poukładaj swoje zycie, a później rób bałagan w cudzym :/