Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boys r stupid

Facet przyjaciolki. Pomozcie.

Polecane posty

Gość boys r stupid

Hej, moja przyjaciolka z ktora mieszkam od paru miesiecy poznala niedawno faceta. Baaaaardzo przystojny, super zbudowany, w moim wieku- ale nie w moim typie ;) hmm no wiec wczoraj siedzielismy ogladalismy film i pilismy ;) ja smsowalam z kumplem i nagle dostaje smsa z numeru ktorego nei znam : hey girl milo bylo cie poznac czy mozemy sie wkrotce spotkac? nie odpisalam zaraz nastepny : musze cie zobaczyc, jestes taka sexy, snisz mi sie po nocach baby (sorki za angielskie wstawki, smsy byly po angielsku, to amerykanin) Odpisalam: naprawde? a kto tam? i mi przyslal swoje zdjecie. Szkurwa!!! podejrzewalam ze to moze byc on, ale mialam nadzieje ze moze jednak kuzwa NIE! siedzial gnoj z moja przyjacilka na kanapie i ja tulil i bla bla a do mnie takie smsy?! WTF? odpisalam : serio? pijany jestes? juz nie odpisal. I co ja mam zrobic? moja przyjaciolka jakis czas temu rozstala sie z facetem, ktory jest totalnym debilem ale ona go kochala.. debil ja ranil strasznie.. teraz poznala tego i bardzo go lubi mimo ze ma troche watpliwosci, bo on mlodszy... mam jej powiedziec ze ten facet to tez DEBIL? cholera ja mu zadnych znakow nie dawalam ze jestem zainteresowana. Gnoj jeden. Normalnie mnie rozerwie zaraz! BOYS ARE STUPID!!! aaaaa. :(

Gość mmmmuuaa
powiedz, powiedz, bo jeśli przyjaciółka teraz z nim nie skończy to dopoero zacznie cierpieć

Gość Cupcake
mów i to szybko.

Przed podjęciem działań uświadamiających przyjaciółkę upewnij się czy nr tego telefonu na pewno należy do niego.

Gość powiedz i to szybko
smsy masz na potwierdzenie twoich słów więc nie ma na co czekac

Gość a ja kumam 3
ja bym nie powiedziała przynajmniej na razie faceci to faktycznie debile (no nie wszyscy ale większość) jeśli mają sposobność prubują wszędzie i z każdą ale jeśli wyczują że nie mają większych szans to starają się trzymać tego co mają a nóż widelec bardziej pozna twoją przyjaciółkę i faktycznie się pokochają ja raczej bym z nim pogadała i powiedziała prosto że nie podobają się ci jego zagrywki zwłaszcza że bardzo ci zależy na przyjaciółce jak by to nie pomogło to dopiero bym jej o tym powiedziała

Gość boys r stupid
dzieki za odpowiedzi... do tego ten facet uczy corke mojej przyjaciolki wf'u :O boje sie ze jak powiem jej, to on pozniej sie bedzie odgrywal na malej w szkole? ta mala go bardzo lubi... cholera no.. :(

Gość boys r stupid
A ja myslalam ze w koncu jakis normalny facet jej sie trafil mily opiekunczy majacy dla niej czas troskliwy 'udowadnial' to i slowami i czynami pisior jeden kurwa mac!!!

Gość kur
podejdz do niej i pokaż jej numer i zapytaj się czy może ma ten numer bo ktoś ci jakieś głupie sms-y wysyła, jak powie że ma to przeczytaj jej te sms-y

Gość s2598
idotka z Ciebie

Gość boys r stupid
ze mnie? :O ale ja wiem na pewno ze to on,bo mi wyslal swoje zdjecie jak zapytalam kto to :O i jeszcze usmieszek dolaczyl do zdjecia idiota.