Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sterra17

narty z miesiaczka

Polecane posty

jade z moim chlopakiem na narty, mielismy jechac pozniej, ale zmienily nam sie plany, wypadnie mi okres jak akurat bedziemy jezdzic, nie wyobrazam sobie jazdy z bólem jajnikow i zmieniania podpasek w jakims przydroznym kibelku na stoku ;( myslalam moze czy by jakos sie nie dalo go zatrzymac, moze jakies tabletki na zatrzymanie sa ;( jak pech to pech, zawsze cos musi sie stac :(

Gość Agatannnnnnnnnn
tampony i no-spa i nie bedzie tak źle, a i kibelki przyjemne sie znajda jak poszukasz, nie rezygnuj z zimowego szaleństwa---nigdyyyyyyyy:)

Gość gwena
idź szybko do gina koniecznie. Ja zawsze w takich przypadkach łykam anty dłużej niż normalnie jest zalecane. Czas do okresu mozesz sobie dowolnie przedłuzyć. Miłego wypoczynku :)

Gość rada....
zajdź w ciążę i okres się zatrzyma. Powodzenia i w życiu i na nartach.

Gość *monika*
Jak nie bierzesz tabletek anty to nic raczej nie zrobisz. Zabezpiecz się dobrze, kup tampony, są wygodniejsze i nie zapomnij o tabletkach jakichś. Myślę że apap i nospa powinny załatwić sprawę. I tak najgorszy bedzie pewnie tylko pierwszy dzień, potem już pójdzie jak z płatka.

dziewczyno! :D okre sto nie koniec świata, przeiez masz go co miesiąc i chyba nie rezygnujesz ciągle z przyjemności :) Nie nauczyłaś się jeszcze z tym zyc?? Tampony, no-spa, ibuprom i......jazda na stok! ;) A na przyszłość - tabletki anty, - możesz przesunąc a podczas ich brania ten 'okres' trwa ok. 3 dni i jest minimalny i niekłopotliwy ;)

tabletki przeciwbolowe mam, biore refastin na miesiaczki, boje sie tylko tego krwawienia, jeszcze w dodatku mam kombinezon bialy ;( podobno witamina c opoznia okres, ale jak mi nie zadziala a tylko sie bede gorzej po niej czula? potrzebuje 4 dni opuznic a tabletek antykoncepcyjnych nie chce brac, przynajmniej na razie

Gość sa takie tabletki
nazywaja sie hemorigen, sa na jakies tam krwawienia po operacjach, zeby sie szybciej goilo, bralam je kiedys jak jechalam w dluga droge autobusem, baaaardzo zmniejszaja krwawienie, a sa ziolowe, bez recepty w aptece kupic mozesz, powodzenia i milego wyjazdu

Gość *monika*
A nie możesz założyć jakiegoś innego kombinezonu, pożyczyć od kogoś czy nawet samych spodni sobie kupić czarnych? Na pewno byś się pewniej czuła.

Gość obligatoryjnie
możesz przecież założyć tampon i podpaskę dla zabezpieczenia, skoro uważasz, że możesz się ubrudzić :)

Gość zrobisz to
przeloz narty, tobie tez moga sie zmienic plany, nie?

a te tabletki na krwawienia to nie sa niebezpieczne? boje sie kombinowac z czymkolwiek nowym zeby mi sie tam jeszze cos nie stalo,bo wtedy by dopiero bylo niefajnie ;(

Gość gość
Klucz to wtedy dobry, ciemny kombinezon. Niestety, ciężko na taki trafić w ciemnych kolorach, jednak ostatnio znalazłam coś ekstra i teraz szusuję na stoku bez względu na to, czy mam okres czy nie. Polecam markową i sprawdzoną odzież termoaktywną z http://esportshop.pl/