Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raxi

dziewczyny,w jakim wieku mialyscie najwieksza ochote na sex?

Polecane posty

Gość Mati92
Szukam dwóch dziewczyn do spróbowania trójkąta, nigdy tego nie robiłem, mam 24 lata/18 cm, jestem przystojnym higienicznym facetem

Gość gość
21:48, Współczuję. Braku mózgu najbardziej.

Gość gość12313
Wybieliłem sobie anusa

Gość gość
Po 30 najbardziej zaczęło rosnąć libido i myślę, że ta tendencja się utrzyma. Izabel49

Gość gość
Kiedy miałam 20 lat miałam dużą ochotę później średnio a koło 30 prawie wcale ale odkąd skończyłam 40 lat chce mi się ciągle i teraz to dopiero jest super sex .

Gość gość
Ten co ma 45 i pisze że już mu nie dyga to pewnie jakiś eunuch.Ja mam grubo po 50tce i nie powiem,ale jakbym dorwał jakąś młódkę... .:D

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
Gdy miałam 29 lat mąż okresowo wyjechał za granicę. Wcześniej nie zastanawiałam się że bez współżycia może być aż tak. Odkąd współżyliśmy prawie codziennie, zapomniałam o masturbacji. I nagle myślałam że oszaleję, Musiałam bezwzględnie codziennie się zaspokajać. Ale nie było to zbyt długo.

Gość Sara

Szczerze mówiąc, to akurat ja miałam zawsze ochotę i chęci i nie widzę wielkiej różnicy czy mam dwadzieścia czy trzydzieści lat. Powiedziałabym, że raczej partner miał wahania nastroju i to on korzystał z suplementów Herbaya, żeby odrobinkę popracować nad swoim libido. 

5 minut temu, Nessie26 napisał:

Ja teraz zaczynam mieć. A więc to prawda, że kobiety dopiero w okolicach trzydziestki mają nsjwieksza ochotę. ☺️

Podobno po 40stce jest jeszcze większa ochota, a więc wszystko przed nami... 😉

Przed chwilą, Nessie26 napisał:

Pocieszające 🤗 tego się musimy trzymać! 😊

Nic więcej nam nie pozostało... 😄

Gość Gość

Ale ją zaorała :D:D:D

Nie zaorała, tylko akurat ma rację 🙂 Nigdy nie czułam się bardziej sexy i kobieco niż teraz.

Gość ilo

to prawda najbardziej seksownie kobitki to 30 i 40 latki

Gość Gość%

LadyA to nick Nisi 😋

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość% napisał:

LadyA to nick Nisi 😋

Pisz czy byś ją dygał, a nie jaki ma nick. Ja chyba przez 3 dni bym tylko do lodówki z niej schodził i pod prysznic :)

Gość Gość
9 minut temu, Gość ilo napisał:

Nie pocieszaj. Niedługo kończę 40 lat i jestem załamana.  Łatwo mówić,  gdy jest się młodszym.  

14 minut temu, Gość ilo napisał:

😘

Gość Esteta
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie pocieszaj. Niedługo kończę 40 lat i jestem załamana.  Łatwo mówić,  gdy jest się młodszym.  

Dobrze zadbana 50 jest S U P E R! Tak że masz jeszcze przed sobą minimum 10-15 lat atrakcyjnego seksu.

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kochana, uwierz w siebie, zadbaj o ciało i ducha... a zobaczysz, że nie będziesz już tak bardzo załamana 🙂

Gość Gość

I to nie jest prawda, że ma się większą ochotę na seks. Jak patrzysz w lustro to widzisz pierwsze oznaki zbliżającej się  starości, ciało traci na jędrności mimo dbania o siebie.  W ubraniu jeszcze jest dobrze,  ale jak rozbierasz się to widzisz , że to ciało ma 40 lat, a nie 20. I jeszcze jak rodziło  się dzieci, karmiło piersią  to wszystko zaczyna być bardziej widoczne. 

Gość Gość
3 minuty temu, LadyA napisał:

Kochana, uwierz w siebie, zadbaj o ciało i ducha... a zobaczysz, że nie będziesz już tak bardzo załamana 🙂

Dbam o siebie, ale czasu nie oszukasz. Zobaczysz jak dobijesz do 40. Jeszcze trzy lata temu pomyślałabym, że mnie to nie dopadnie, a jednak. A dbam o siebie bardzo, może dlatego tak to przeżywam.  

Gość Esteta
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

I to nie jest prawda, że ma się większą ochotę na seks. Jak patrzysz w lustro to widzisz pierwsze oznaki zbliżającej się  starości, ciało traci na jędrności mimo dbania o siebie.  W ubraniu jeszcze jest dobrze,  ale jak rozbierasz się to widzisz , że to ciało ma 40 lat, a nie 20. I jeszcze jak rodziło  się dzieci, karmiło piersią  to wszystko zaczyna być bardziej widoczne. 

Pesymisto zapewniam cię ze po ciemku niejedną 40 pomyliłbyś z 20.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Esteta napisał:

Pesymisto zapewniam cię ze po ciemku niejedną 40 pomyliłbyś z 20.

Jestem kobietą. I z twarzy nie dają mi więcej niż 32 lata. Jestem szczupła,  ale to nie jest to. Żaden mężczyzna tego nie zrozumie. 

Ja mam większą ochotę na seks to primo. 

Secundo: jasne, że nie będziemy już nigdy gibkimi nastolatkami ze ślicznym, nieskazitelnym ciałem.

Trzeba zaakceptować ten fakt i po prostu zacząć siebie kochać i żyć.

Gość Wiem co mówię
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jestem kobietą. I z twarzy nie dają mi więcej niż 32 lata. Jestem szczupła,  ale to nie jest to. Żaden mężczyzna tego nie zrozumie. 

Oczywiście że nie zrozumie bo... jesteście przewrażliwione. Twarz ... to dlaczego ja najpierw patrzę na pupę, na nogi, na cycuchy? Zobacz twarz jest dopiero na 4 miejscu, mało tego, a gdzie intelekt???