Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blle

ile kosztowala was orkiestra 2009r.

Polecane posty

Gość markkkkk
2300

Gość blle
no to mnie 2600,czyli podobnie

Gość taniutko
1600 zł + odliczają 50% z dedykacji; gra 4 facetów (perkusja, gitara basowa, zwykła i klawisze; jeden od gitary gra też na saksofonie).

Gość co to znaczy odliczają
50% z dedykacji

3.000 zł, sześc osób w zespole, opuścili 500 zł, bo slub i wesele jest w środę. :)

Gość taniutko
W mojej okolicy jest taki zwyczaj, ze goście zamawiają u orkiestry piosenki z dedykacją i dają orkiestrze za to jakaś kasę i 50% tej kasy zespół odlicza od ceny.

Gość a mnie
ja 3500 za dwa dni

Gość blle
juz malo kto bierze ponizej 2000zl z tego co widze,dobrze wiedziec

Gość narzeczonaaaaaaaaaa
3200 zl( za dwa dni)

Gość peg-felek
2500 za 1 dzień

Gość 2600 zł

nas bedzie kosztowala 5500 zl, tyle ze z poprawinami, ile osob? hmm.. 6 albo 7, +nocleg im zalatwic+jedzenie

spanielka w życiu nie dałabym tylu kasy na orkiestrę, ale to tylko moje zdanie. Moja zajebista, sprawdzona, trzy osoby, super grają, i 1800 zł za dwa dni. wesele do godz. 5.00 plus poprawiny. Spanielka a skąd jesteś???

wojeodztwo kujawsko pomorskie wiesz, mi to tez sie wydaje duzo za duzo, no ale moj luby sie uparl ze ci maja byc i koniec, jak chce i oni tez do 5 rana graja w dniu wesela, tylko na marsza sie ich nie dalo naciagnac, a my chcielismy marszowke przed domem panny mlodej :( no i graja wszystko na zywo, zadnych podkladow, siedem osob, sax, gitara basowa, gitara, klawisze, perkusja + dwie osoby spiewajace mojemu sie tak ten zespol spodobal jak pojechalismy do nich na probe-zagrali specjLNIE dla nas, ze nie dal sobie niczego wytlumaczyc wkurza mnie to ze jeszcze jedzenie dochodzi i noclegi dla nich, choc duzo nie wymagaja-materace i dach nad glowa, ale w zajezdzie jest hotel wiec glupio ich na noc do domu 20 km dalej sciagac, trzeba bedzie pokoje w hotelu

...coś za coś..ściągając kapelę\"z kresów\"trzeba się z tym liczyć i nie wypominać,a inaczej też można,wystarczyło przekonać ogryzka/skojarzenie z Adamem i Ewą/do innej kapeli.Myślenie jest konieczne..przed:):)

Gość nas bedzie kosztowalo
3000 tyz plus 600 zl dojazd z okolic Poznania

Gość nas bedzie kosztowalo
zapomnialam dodac, ze 6 osob plus jedzonko jak dla gosci ;) i nocleg.. bez poprawin

Gość mala cytrynkaa
2000 zł 3 osoby (jeden dzień) plus to parę gratisów typu żywa maskotka dla dzieci z ich firmy.

Gość wrzesniowa
spanierka pociesze Cie bo ja tez mam zespol sciagany z dalszych okolic. W sumie to chlopaki liczą sobie 4000,00 za jeden dzien tyle ze sa z nami juz w naszych rodzinnych domach podczas blogosl. skład:6 os. w tym organy, 2 gitary elektr. perkusja i saksofon - 3 os. spiewajace :) wiec 100% muzyki na zywo a nie z plytek czy dyskietek z podkładem!

siekba przykro mi ale nie jarze o co chodzi w twojej wypowiedzi, jakas pogmatwana,\"Myślenie jest konieczne..przed\" rzucasz sie z tym mysleniem a myslisz ze co nie myslalam wybierajac kapele z moim K??? otoz dlugo myslelismy i wybieralismy, przyznalam tylko madzianece ze rzeczywiscie to tanio nie jest wrzesniowa powiem ci ze to wspaniale brzmi kiedy nie ma sztucznych podkladow aczkolwiek troszke sie obawiam tez tego, no ale to juz chyba normalne te obawy ;)

Gość taniutko
ja tam się nie obawiam, słyszałam jak grają, zresztą sami powiedzieli, że nie uznają żadnych podkładów. I jestem w szoku, że zespoły są takie drogie. Ja więcej niż 2,5 tys w życiu bym nie zapłaciła.

..Spanielka!..no dobrze,masz wątpliwości to o nich napisałaś.Cena to Wasz wybór i Wasza kasa,a po popisaniu umowy Twoje wątpliwości znikną?

wiedzialam, że zaczną się komentarze że jak tania to kijowa heheh ja ich słyszalam, bardzo mi sie podobali, nie grają z dyskietek ani podkladu:) wczesniej zamówioną mialam orkiestre za 2600 zl. Ale dowiedzialam sie od kilku par, u których grala ta orkiestra że wokalistka mowi o sobie iż jest artystką i para nie ma żadnego zdaniA CO DO granej przez nich muzyki-->a okazalo sie że grają tylko taka, co leci na dancingach. Spanielka ja nie potępiam nikogo bo to nie moja sprawa ile kto daje, ale wlasnie wkurza mnie to że tyle sobie ta orkiestra rząda!!

madzianetka no trudno, tyle zazadala i koniec, ogaldalam nawet na youtubie ich wystep w mragowie chyba, wystpowali przed perfectem i czyms tam jeszcze, zazadali, ja tez bym wolala polowe zaplacic, ale kurcze zukalismy orkiestry najdluzej ze wszystkiego, straszny wybor, w tych okolicach jest ciezko z tym, prawde mowiac mielismy tez dosc juz tego, ogladalismy kilka zespolow i masakra, nawt ich podejscie do klienta u niektorych... szkoda gadac siekba, naprawde nie jarze o co ci chodzi, my juz mamy podpisana umowe, a tak na zdrowy rozum to zawsze sa watpilowosci jesli chcemy zeby sie wszystko udalo, chocbys dopiela wszystko na ostatni guzik, to zawsze bedzie \"a moze\" albo \"ale\", pewnie ze nasze watpliwosci nie znikly, mimo ze juz sie przyzwyczailismy do mysli ze kazdemu nie dogodzimy na naszym weselu, dlatego miedzy innymi ich wybralismy bo oni nie spiewaja disco polo - a my disco polo nie lubimy, wiemy ze beda osoby ktore pewnie nie bedzie im sie to posdobalo, moze nawet caly zespol, ale jak napisalam wczesniej kazdemu nie dogodzimy, wiec robimy to swojemu ;)