Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiet...

Co sadzicie o szczuplych facetach, bez miesni, z zapadnieta klata

Polecane posty

Gość do kobiet...

jak najszybciej sie tego pozbyc, po jakim czasie chodzenia na silownie bylyby pierwsze efekty

Gość to prawdaaa
po żadnym czasie nie bedzie efektów

beda efekty. jesli bedziesz bral odzywki bialkowe (ale zadnego koksu!) i walil na silce regularnie 3x w tygodniu przez 3 lata... ale i tak nigdy nie bedziesz mial takich efektow jak przystojny naturalnie dobrze zbudowany facet.

A ja takich lubię... ^^ Nie znoszę umięśnionych kolesi, nie wiem... Nie są w moim typie. Może mój mózg uważa, że tacy szczuplejsi, niepozorni i chudzi są lepiej wykształceni, bo więcej czasu spędzają nad książkami niż w siłowni? xD Inteligencja jest sexy...

Gość jakby tak spojrzec wstecz
to wiekszość facetów w których się zakochuje jest szczupła, bez mięsni i w sumie nie wiele wyzsza ode mnie czyli jakoś 175 Tylko jakos ta zapadnieta lata dziwnie brzmi, az tak źle?? W sumie nigdy nie mysle jaki ma byc moj facet, zazwyczaj zdaje sie na to cos a w wiekszosci jesli chodzi o mnie teg czegos u tzw"misków" nie odnajduje

Gość hahahahahahsjdojwkmdwojd
Jarek właśnie ładnie siebie określił:D:D:D:D:D

Gość do kobiet...
z ta klata to wada wrodzona, moj mostek jest skierowany do wewnatrz ciala i mam taki dolek, ale nie jest zle, moglo byc gorzej - np. klata wypukla

Gość fajnalachaaada
wiem! też coś takiego mam! ;-) to bodaj prez złe przyswajanie wit D w dzieciństwie czy coś ;p. jak wciągne powietrze to mam też taki duży dołek i żebra wystające jak u głodnego murzynka;p a że jestem chuda to potęguje troche ten efekt;p co do tematu, ja bardzo lubię chudych i ćwiczenie na siłowni nie ma sensu. kiedyś podobał mi się chłopak który był chudy ale jak przpakowała na odżywkach białkowych to się zrobił taka buła!

Gość fajnalachaaada
*przypakował... a i dodam że moja przyjaciółka (mamy po 19 lat) też takich lubi ;p

Gość fajnalachaaada
zapomniałam dodać żę jak są chudi to muszą być wysocy... bo takich małych chłopaczków to nie... a ty ile masz wzrostu?

Gość 23latek:).,.
Co za stereotyp, że jak dobrze zbudowany to zaraz dres imbecyl :). Ważę 100 kg przy wzroście 190 cm i na brak wykształcenia nie narzekam. Jeśli ktoś woli komputer od odrobiny ruchu 3x w tygodniu to jego sprawa. Kobiety mają różne gusta. Tyle że ty chłopcze nie patrz na baby tylko pomyśl jak byś się czuł gdybyś w "stadzie" zaczął coś znaczyć ... męski świat jest dużo brutalniejszy niż kobiecy. Tam szybko pozbędą Cię złudzeń co do Twojej wartości :). Rusz tyłek, najedz się porządnie, pobiegaj, poruchaj :D... i będą z Ciebie ludzie :). Pozdrawiam

Gość dziś na pomarańczowo
nie ma nic gorszego niż anemicznie wyglądający facet, bez względu na wzrost. niski chudzielec jest jak dziecko, wysoki chudzielec to taka tyczka zupełnie nie seksowna. najlepsza jest sylwetka normalna lub lekko umięśniona

Gość hooyaaaa
Idz jak najszybciej na silownie. Popieram inicjatywe. Chudzi sa do bani i ja bym nawet patykiem nie dotknela. Lubie tylko umiesnionych ale bez sterydow.