Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24matti

Zgwalcili, przespali sie z moja dziewczyna..

Polecane posty

nie wiem o co chodzi co robia, pisalem ze kompletnie jakies.. ehh np. dwuch facetow ja trzyma, a trzeci stoi i pyta ja czy chce possac mu jaja, ona mowi ze tak, a on jej otwiera usta i wsadza wszystko, dusi.. po prostu meczy

Gość wemdelalex
nie wiem czy to pod wplywem prochow, bo zdaje sie jest odruch wymiotny, czlowiek przy czyms takim jakby przytomnieje... moze raczej byly od razu zastraszone, nie widac tego? a wlasnie co to za spotkanie?

-marcin- : o co Ci chodzi czlowieku, co Ty wypisujesz? jesli chodzi o spotkanie, to jakos sie umowili po probach poloneza na studniowke.. po prostu po probie poszli do ktoregos z tych chlopakow do domu

Gość Marius
Czesc Mati, Pewnie niepotrzebnie odgrzewam stara sprawe - ale mam kilka pytan i moze sugestji. Pozwol ze przedstawie napoczatku 2 najwazniejsze kwestje. 1) Czy rozmawiales ze swoja dziewczyna w tym czasie i w jaki sposob podchodzila do tego co sie stalo? Przyznamk ze z twojego opisu wyglada mi to na gwalt - ale mlody(zakochany) chlopak moze miec troche wyidealizowany wizerunke swojej dziewczyny. Wiec pierwsze pytanie czy uwazasz - i czy ona uwaza ze zostala zgwalcona (nie mysl teraz o nagraniu - nawet jesli ja zgwalcono to takie nagranie moze zrobic ofierze wode z mozgu - wazne tutaj jest to co sie stalo i jak ona to widziala - nie to co bylo na filmie) 2) Wspominasz o nagraniu: po pierrwsze dysponujesz jeszcze tym nagraniem? (pelna - najlepiej orginalna wersja - bez zadnych wyciec modyfikacji) Czy mozna ja gdzies zdobyc - najlepiej gdyby ja trzymano na dowod na policji. ciekawi mnie oczywiscie skad ono sie wzielo - bo skoro napisales ze "powiedziala tak" to raczej kamery przemyslowe odpadaja i mamy film nagrany przez samych gwalcicieli. Wiec jak juz przemyslisz odpowiedzi na powyzsze pytania - i wyjdzie z nich cos takiego: Tak zgwalcono moja dziewczyne, Tak to gwalciciele/przygladajacy sie filmowali i dysponuje calym? nagraniem dobrej? jakosci. Jedynym powodem dla ktorego gwalciciele nagrywali by i rozpowszechniali nieanonimowo gwalt zbiorowy (jesli to nie byl jeden facet to powinni odpowiadac za gwalt zbiorowy, o to trzeba sie postarac) - bylo by poczucie bezkarnosci. Mogli by go wykozystac do naklonienia dziweczyny do milczenia czy tez do obrony w sadzie. ALE: Jesli to byl gwalt to nagranie tak naprawde niepokazuje normalnego seksu tylko gwalt (na osobie oszolomionej narkotykami) i jesli tylko sie troche pomysli to w sprzyjajacych okolicznosciach bedzie mogl zostac wykozystany jako dowod - i to moze nawet przytlaszajacy. Taki film jest jak zdjecie lasu. Pokazesz go tysiacu przypadkowych osob - to ci powiedza ze na tym zdjeciu sa tylko drzewa. Pokazesz 100 lesnikom - to 90 wypatrzy tam jednego czy dwa zwierzaki - a jeden dojrzy tam cale zoo. I jak juz on pokaze tobie wszystkie zwierzeta - to nie bedziesz mial zadnych watpliwosci odnosnie tego co sie tam znajduje. Mozna patrzec a nie widziec... Co takiego moze byc na tej kasecie co pomoglo by w skazaniu ich za gwalt? A co dziwnego jest w tym jak policja znajduje zwloki dziewczyny - idzie poinformowac sasiada i zapytac czy czegos niewidzial - to zanim zdarza sie odezwac on juz prezentuje alibi...? 1)Moze to opni beda swiadkami swojego oskarzenia? Spojrz na ten film, dlaczego/jak/w jakich momentach pytaja oni o zgode twoja dziewczyne? Jesli to jest zwykle pytanie jakie zadaja ludzie preferujacy ostry sex - to powinno ono pasc w momentach w ktorych moglo by sluzyc jako kolo bezpieczenstwa dla dziewczyny(cos jak bezpieczne slowo). Jesli natomiast to byl gwalt to bedzie ono padac w momentach w ktorych stanowilo by ono alibi czy tez podniete dla sprawcy - czyli dla niego najwygodzniejszych. Nawet jesli o tym pomysleli to na pewno przydazy im sie kilka pomylek (znacie kogos kto sie nigdy niezapomnial podczas seksu) Ale jak znam zycie niepomysleli - no bo poco - przeciez maja "alibi" - a w takim wypadku wystarczy troche pomyslec/ poszukac i TO BEDZIE WIDAC! Moze zadaja jej pytanie a soposob zmuszajacy ja do mechanicznych odpowiedzi?(nacpane i oszolomione gwalcone dziewczyny zwykle nie grzesza elokwencja). Czy ona mowi tak bo mysli tak - czy mowi tak - jak papuga ktore powtarza tylko to co uslyszy, co jej powiedziano? To tez mozna przy odrobinie szczescia sprawdzic... 2)Moze jest cos niepokojecego w otoczeniu? Cien pistoletu wystajacego ktoeremus z kieszeni 3)Moze jest cos niepokojacego w samej dziewczyne? W sposobie jaki mowi - zwykle glos wyraza wiele emocji - narkotyki moga to przytlumic i rozpalonego/niesmialego/.. tak - bedzie tylko "tak"? Moze ludzki sluch tego niewychwyci ale dobrzy dziwkowiec pokaze, ze kiedy to mowila jej glos nie fdgrnal ani razu wskazujac ze nawet niepoawila sie nawet samotna mysl, emocja. Moze przez caly ten czas miala oczy jak spodki? Kamera potrzebuje swiatle - co sie dzialo jak sie zmienilo swiatlo? Moze przez caly czas niemrognela oczami? Sprawdziles? Moze lekko drgala jej reka, noga, powieka - a pierwszy lepszy neurolog po spojrzeniu na nia powie ci ze jej wlasciciela "nie ma w domu"? Jest tysiace mozliwosci na jakie taka kaseta moze pograzyc gwalcicieli a tobie wystarczy jesli uda ci sie zobaczyc na tym wielkim zdjeciu lasu jednego tylko "zwierzaka" Co robic? Znajdz inteligentnego, obowiaskowego lekarza, kryminologa speca od przetwazania opbrazow(od tegi nie oczekuj cudow - to nie jest film, ale moze pomoc pozostalym), zawodowego operatora kamerzysty czy kogo tam jeszcze bedzie pasowalo (mistrza w swoim fachu) i popros o pomoc, jak nie pomoze targuj sie i blagaj. Cierpliwosc przesowa gory. Ale jedna uwaga, jesli to nie byl gwalt albo nagranie to tylko rozmyte 10 sekund - to obawiam sie za nawet oni niepomoga.

Gość Marius
Ps. Nie udostepniaj tego materialu publicznie. Jak znam zycie to pewnie znajdzie sie jakis cwaniak ktory sprobuje je od ciebie wyciagnac (i dla swojej przyjemnosci/pieniedzy jeszcze bardziej zaszkodzi tobie czy twojej dziewczynie) Wiec od razu zastrzegam, ze >nigdy< cie nie poprosze o link/ wysyllke czy cokolwiek takiego. Jesli kiedykolwiek ktokolwiek poprosi cie o cos takiego to tylko osobiscie, na policji, u ciebie w miejscu zamieszkania , po podpisaniu wszelkiego sortu oswiadczen i papierzysk...

Gość 24matti- kotry zapomnial haslo
Wrocilem do tego tematu po dlugim czasie.. Nie jestesmy z dziewczyna razem, nie chciala byc ze mna. To nagranie bylo dlugie - okolo godziny, rozmawialem wczoraj z moja kolezanka ktora byla wtedy na tej imprezie. Powiedziala, ze jej zdaniem to nie byl gwalt, ze moja sywlia pewnie wlasnie po to tam poszla. Nie rozumiem tego postepowania, ehh ciagle widze sceny z tego filmu. Szczegolnie ze we fragmentach mowia tam po prostu do mnie..

Gość kot13
przykra sprawa- jeśli to prawda, PTSD i flashback będzie ją prześladować wiele, wiele lat. Ktoś powinien jej pomóc, chyba nie Ty autoche choć pewnie się starasz to jest silniejsze od Ciebie, wydaje mi się , że nie dasz rady. Chłopcom powinien ktoś sekatorem odciąc pitolki ale pewnie nic takiego się nie wydarzy..

Gość kot13
a skoro znasz tych kolesi , oni znali Twoją byłą dziewczynę to oczywiste że mówili o Tobie- przecież oni( nie ona) chcieli upokorzyc właśnie Ciebie.

Chłopie, laski po czymś takim zachowują się, jakby kto je obuchem przez łeb zdzielił. Najpewniej się puściła w przypływie alkoholowej inspiracji, a później wymyśliła ten cały gwałt...

Gość fchuirtu v4nt
zgadzam sioe z poprzednikiem, nie wierze ze to był gwałt, ale jedno co powineines zrobic jako prawdziwy facet, tak tym gnojom napierdolic zeby chodzic nie mogli albo przynajmniej sie pokazac, dziewczyne olej, po cholere tam lazła, napewno spodziewała sie ze nie na nauke matemtyki.. jesli nie masz sam na tyle siły zeby im najebac popros kumpli , chyba masz jakis, teraz to jestes tylko rogacz

Gość fchuirtu v4nt
zgadzam sioe z poprzednikiem, nie wierze ze to był gwałt, ale jedno co powineines zrobic jako prawdziwy facet, tak tym gnojom napierdolic zeby chodzic nie mogli albo przynajmniej sie pokazac, dziewczyne olej, po cholere tam lazła, napewno spodziewała sie ze nie na nauke matemtyki.. jesli nie masz sam na tyle siły zeby im najebac popros kumpli , chyba masz jakis, teraz to jestes tylko rogacz