Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodziankaaa

Prosze o pomoc w zorganizowania sylwestrowej nocy we dwoje ..

Polecane posty

Gość jagodziankaaa

A więc jutro spedzam noc sylwestrowa tylko z Ukochanym :) Zaplanowałam juz jedzonko, akohol itp, jednak kompletnie nie wiem co mozemy robić. Chciałabym abyśmy obejrzeli jakiś film ... moze horror ? Nie chciałabym aby ten wieczor przeleciał nam pod znakiem seksu. Chcialabym aby wyglądał inaczej niz kazdy wieczor spedzony razem Moze ktos organizował już takie coś?

Gość jagodziankaaa
upup

Gość też mnie to czeka
Tylko ja w przeciwieństwie do ciebie jestem załamana tym faktem :( Nie mam pojęcia co można nietypowego zrobić.

Gość striptizzzzzzzzzzz

"Nie chciałabym aby ten wieczor przeleciał nam pod znakiem seksu. Chcialabym aby wyglądał inaczej niz kazdy wieczor spedzony razem" Zlituj sie, naprawde chcesz zepsuc chłopakowi taaki wieczor? :D

Gość jagodziankaa
szukałam na kafe takich tematów, niestety nie znalazłam.

Gość też mnie to czeka
No ale co to za akrakcja spriptiz :( My to mamy praktycznie na co dzień. Jakieś różne sex gadżety odpadają, chciałabym spedzieć ten wieczór jakoś inaczej i żeby to niekoniecznie było związane tylko i wyłącznie z seksem

Ja proponuje wam zrobic noc gier. Fajne gry to: smerfne domino, hop skok, chinczyk, grzybobranie i inne. Potem mozecie sie pboawiac w ciepło-zimno, pikło-niebo a jesli ktos wam pomoze to mozecie skakac w kreconke zjadajac mielonke :)

Gość jagodziankaaa
hehehe seks bedzie. tylko na początek chcę film, winko itp. nie chce od razu sie kochać. bo potem całą noc przelezymy w łózku i ta sylwestrowa noc wyglądać będzie jak kazda inna :P

idźcie na łyżwy albo na sanki ;) poza tym niepotrzebie przygotowywałaś jedzenie. moglibyście się fajnie bawic przy gotowaniu ;)

Scrabble, Cluedo, Monopol itp. Możecie wybrać się na jakiś koncert, obejrzeć film, pójść na wieczorny spacer, posłuchać muzyki, wspólnie coś upichcić, zrobić sobie jakąś śmiechową sesję zdjeciową (niekoniecznie nago;P)...

Ja proponuję zakupić trunek marki jabol kilka na łeb wydoić je wszystkie jak najszybciej a potem robić zawody kto puści większego pawia:P Jak nie wiesz co można robić we dwoje to trzeba było myśleć o imprezie w większym gronie