Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasikakika

mam ciuszki do sprzedania

Polecane posty

Gość kasikakika

mam do sprzedania ciuszki, rozmiar na 3-6 miesiecy, w sklad wchodza dwie bluzki krotki rekaw, dwie dlugi rekaw i spodnie ogrodniczki z podszewka, lekko ocieplane. Cena za zestaw 30 zl. Ciuszki sa naprawde w bardzo dobrym stanie, w dwoch bluzkach moj synek nawet ani razu nie chodzil, ktos zainteresowany gg13719300 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/78193bfc480cfa44.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/93fb46ceb5bd902f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fa31fba6b41bb637.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/586e03262975d489.html

Gość odpowiedzz
ladne te ciuszki,szczegolniekombinezon ale ja jeszcze nie mam dzidziusia wiec nie kupie ale zycze powodzenia

Gość kasikakika
ta bluzato na ok 3 latka

Gość kasikakika
chcialam wystawic na allegro ale nie wchodzi mi kod do zalozenia konta, nie wiem o co ci chodzi...?

Gość kasikakika
niestety, u nas na placu nie ma zadaszenia, a tak to nie chce stac w zimnie i deszczu, a pozatym nie znam ruskiego ;) pozdrawiam

Gość a nie szukasz stalego partnera
a jak chcesz dokonac transakcji? Ze niby podajesz nr konta ja wpalacam kase ty dopiero wysylasz czy za pobraniem?

Gość kasikakika
wolalabym po wplacie na konto, juz pare razy wysylalam za pobraniem i niestety lipa, sie zawiodlam. No coz, kwestia zaufania :)

a gdzie kupilas ten kombinezon?

Gość a ja mam ci zaufac
skoro Ty sie zawiodlas to ja tez moge

Gość kasikakika
w slepie z uzywana i nowa odzieza, ale byl calkiem nowy, z metka jeszcze

Gość kasikakika
pewnie ze mozesz, nie musisz mi ufac bo mnie nie znasz, jedyne co moge powiedziec ze mi tez zalezy zeby sprzedac, bo mi zalega w szafie, a za ta kase sama bym kupila ciuszki dla dziecka moge jedynie slownie gwarantowac, zer jestem uczciwa

Gość kasikakika
mam tez zestaw ciuszkow 0-3 miesiace, body, rampersy, spiochy i pajacyki do sprzedania, jak ktos chetny to wrzuce fotki, narazie nie mam ich na kompie

pytam bo nie wiem czy dobrze widze ale podobne kombinezony byly w biedronce za 19,90 i nie wiem czy to ten sam bo z przesyłką wyszlo by tak jakbym kupila sobie dwa w biedronce. potrzebuje kombinezonu dla noworodka i mam pytanie czy ten kombinezon bedzie sie nadawal czy jest duzy ?

Gość kasikakika
niewiem jakie byly w biedronce, ja go uzywalam jak maly mial 2-3 miesiace, oto wymiary od ramienia do czubka stopy 49cm zalezy jak duzy urodzi sie twoj dzidzius. jesli o mnie chodzi to ja zawsze kupuje na wyrost, lekko przyduze, takie dzieci blyskawicznie rosna, ale to juz zalezy od ciebie na noworodka to bedzie raczej przyduzy, no ale mowie, zalezy jaki sie urodzi:)

Gość kasikakika
ale kobinezon jest naprawde sliczny, polecam

Gość kasikakika
up up