Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnywyrzutekspołeczeństwa16

Mam tego dosć - co robić?POMOCY!!!!!!!

Polecane posty

W podstawówce ludzie mi dokuczali,byłam kozłem ofiarnym( bo byłam gruba,ale obecnie schudłam i ważę 57 kg przy wzroście 170cm) , w gimnazjum było niewiele lepiej - nie dokuczali mi juz tak bardzo ,ale ciągle byłam wyrzutkiem...Miałam nadzieję,że w liceum będzie inaczej,ale do mojej klasy poszło paru znajomych i oni mnie załatwili.Teraz wszyscy śmieją sie ze mnie labo traktują jak powietrze,gardzą mną.Jest strasznie przykro,mam dosyć tego! Ja jestem naprawdę fajną osobą....Nikt mnie nie polubi.Wiem,że wszyscy mnie nienawidzą...Co robić? Help!Dość mam takiego życia... 😭

Gość gdfdfg
To help mnie rozwaliło. Nie jest tak żle skoro tak piszesz.

nie wiem co masz zrobic ale szkoda mi Ciebie, no moze nie tak doslowanie, ale Twojej sytuacji, albo sobie to wszystko zlej albo postaraj sie wybrac jedna osobe z klasy tez jakas cicha myszke, spokojna sympatyczna dziewczyne z ktora nawiazesz kontakt, tak chyba bedzie najlepiej, jak cos robic to trzeba zaczac od mniejszych rzeczy zeby potem dojsc do czegos wiekszego:, powodzenia:)

mam znajomego w podobnej sytuacji. znajdź sobie grupę ludzi których wcześniej nie znałaś i trzymaj się z nimi. poznawaj jak najwięcej nowych osób a tamtymi się nie przejmuj. będzie dobrze ;)

ależ ja próbowałam, zagadywałam również te nieśmialsze osoby,ale naprawdę nikt ale to nikit nie chce ze mna gadać...Jestem kompletnie samotna...I niby gdzie mam poznać innych ludzi? Nigdzie nie wychodzę ,no bo jak samemu gdzieś wychodzić....Moje życie to po po prostu wegetacja..Moje jedyne zajęcia to nauka,telewizja i komputer :(

😭

Gość Koozetka
A mnie się wydaje, że się tak pesymistycznie nastawiasz, albo boisz się że Cię ktoś nie polubi albo za bardzo się starasz. Wrzuć na luz, badź sobą, poczuj się pewniej, powtarzaj sobie do znudzenia że ludzie Cię uwielbiają, może to śmieszne ale działa:D Spróbuj nic nie tracisz. A powiedz mi czy Ty siebie lubisz? Jest też możliwość że Tobie się wydaje że się z Ciebie śmieją, może po prostu nikogo do siebie nie dopuszczasz? Musisz znależć przyczyny, pozdrawiam:D

No więc odpowiadając na twój post: lubię siebie...I na pewno nie jest tak ,że kogoś nie dopuszczam siebie,wręcz zbiegam o jakikolwiek kontakty ,ale nikt nie chce ze mną gadać...

buuu......umrę w samotności ,i nawet pies z kulawą nogą nie przyjdzie na mój pogrzeb....Jak chcę mieć przyjaciółki ,być duszą towarzystwa,chodzić na imprezy,bo mam raczej towarzyską naturę....Buuuuu.....

to na pewno nie jest tak że Cię nie lubią. prawdopodobnie nie odczuwają żadnych emocji. po prostu gębienie Ciebie jest dla nich sposobem na zabawę i rozładowanie emocji. możliwe że sama na to zasłużyłaś. może za bardzo zabiegasz. tego też ludzie nie lubią. na pewno jest w szkole ktoś kto mógłby Cię polubic więc nie skreślaj wszystkich od razu.

no dobrze,ale co zrobić ,żeby ktokolwiek mnie polubił?

?? :(

Gość Rozochocona kafeteriuszka
Bądź sobą i nie przejmuj się paplanina małolatów. Nie zniżaj się do ich poziomu a sami się tym w końcu znudzą. Zobaczysz, daj sobie czas a będzie jeszcze ok.

daj sobie czas? ale czas na co? Zresztą ja nie mam czasu...Mam 16,5 lat ,a nie byłam nigdy na żadnej imprezce,nigdzie...Moje życie towarzyskie to jedno wielkie zero :(

Gość fannnn
Powiem Ci że mam identyczną sytuacje, tyle że jeszcze nie schudlam. jak to zrobilas? jesrtem w 3 klasie gima, teraz pojde do lo w ktorym nikt mnie nie zna/...

Gość pearldiamont
Chciałbym żebyś była moją dziewczyną, czuje że byłoby bardzo ciekawie :*

pearldiamont: niby czemu?

Gość pearldiamont
bo masz dusze towarzyską, tylko nie masz możliwości żeby się wykazać... Razem moglibyśmy spróbować to zmienić.

tak?? a co proponujesz?

??

Czas sobie daj na ogarnięcie i dorośnięcie tych gnoi co Ci dokuczają. To zwykłe dzieci w porównaniu z Tobą, dlatego powinnaś się czuć od nich lepsza. Toteż do ich poziomu się nie zniżaj i nie przejmuj.