Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

cześć :) wlaśnie zaczelam trzeci miesiac ciazy,wszystko byłoby dobrze gdyby nie dopadla mnie choroba:pijje duzo gorącej herbaty z cytryną,herbate z miodem i cytryną,jem miód,pije sam sok z cytryny,nie dopadlo mnie jeszcze wielkie chorobsko.Od jutra bede pila prenalen syrop,do tego na sniadanie zjem ząbek czosnku.Czy ma ktos jeszcze jakies sprawdzone domowe metody na chrypke,naprawde sie martwie,to moja pierwsza ciaza a do tego wczesna. Z góry dziękuje za odpowiedzi ;)

Gość lekarstwo na
przestań pisać tytuły jak młotek z podstawówki, od razu Ci się polepszy. Spróbuj syropu z cebuli, parę plasterków cebuli zasypujesz cukrem na parę godzin. Ohydne w smaku ale działa. A w ogóle zadzwoń do swojego lekarza, dużo leków bez recepty można normalnie przyjmować, byle nie przesadzać. Lekarz powie ci co i jak.

A ja z dośwadczenia radzę - DO LEKARZA! nawet z błachym katarem! Ja się załatwiłam na cmentarzu 1.11.2006 i 10.11.206 urodziłam w 27 tc. Byłam tylko przeziębiona..........co prawda to nie główna przyczyna porodu pzedwczesnego, ale dzięki niej miarka się przebrała i się stało co się stało. Też leczyłam się metodami domowymi, niby było lepiej, ale efekty opłakane. DZIEWCZYNY - nie bagatelizujcie, w ciąży jest jedna zasada - cokolwiek się dzieje - bezwzględnie LEKARZ!

Gość hmmm..mmm
słyszalam ze czosnku podczas ciazy nei wolno, bo ma dosc silne dzialanie, no i co do tematu to ja bylam chora podczas kazdej ciazy, przy jednej to dosc powaznie, a lekarze zapewniali mnei ze dziecku nic nie bedzie, ze on jest chroniony przez wody plodowe itd. Faktycznei nic nei bylo, porody w terminie, dzieci zdrowe jak rybki :)

Gość hmmm..mmm
no i jak poprzedniczka DO LEKARZA, aczkolwiek jak chodzilam do lekarzy a podczas zimy tam sporo ludzi chorych i martwilam sie ze jeszcze cos zlapie... lekarka i tak nie przepisywala mi zadnych lekow, mówila tylko ze kupowac z apteki to co farmaceutka mówi ze mozna podczas ciazy, są to leki homeopatyczne i ziolowe, Poza tabletkami do ssania tantum verde nic nei bralam

ja mysle ze jak zjem jeden zabek czosnku w ciagu dnia nic mi nie bedzie,a lekarz,moja mama jest lekarzem i mowi ze zadnych lekow brac nie mozna poza tymi ziolowymi.Ona sama mi doradzila o tym ząbku czosnku,ale zobaczymy,jak nc nie pomoze to pojde dol ekarza po nowym roku.

Gość hmmm..mmm
No to masz mame lekarza i sie pytasz na forum co mozesz brac? Troche to nielogiczne.