Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miedzy oczy

co to znaczy - nie wiem co o tym myslec

Polecane posty

uzyłam zlej formy nie pisalam o sobie a ja nie pisalem o Tobie, chociaz w tej samej formie co Ty :-) a nie pisze o Tobie - BO CIE NIE ZNAM, to chyba jasne :-)

winterfresh Musztarda--->> powiedz mi czy robiłaś tomografię prywatnie czy na NFZ?? mam zamiar wybrac się ale nie wiem gdzie uderzyć No trochę ściemniłam, nie wczoraj. :) Byłam w szczególnych okolicznościach, nie będę ich opisywać. Generalnie jest tak, że idziesz to lekarza po skierowanie, jak mi powiedziano niekoniecznie musi być neurolog, może być pierwszego kontaktu. Ale skoro masz takie bóle, to pewnie pod opieką neurologa już Jesteś. :) Potem się trzeba zapisać i odczekać jak znam życie. Prywatnie chyba nie kosztuje aż 500-600 złotych, wydaje mi się, że ok 300 złotych, to max. Ale też musisz mieć skierowanie, inaczej nie wykonają.

musztarda (unknownroad1@wp.pl) winterfresh Musztarda--->> powiedz mi czy robiłaś tomografię prywatnie czy na NFZ?? mam zamiar wybrac się ale nie wiem gdzie uderzyć No trochę ściemniłam, nie wczoraj. Byłam w szczególnych okolicznościach, nie będę ich opisywać. Generalnie jest tak, że idziesz to lekarza po skierowanie, jak mi powiedziano niekoniecznie musi być neurolog, może być pierwszego kontaktu. Ale skoro masz takie bóle, to pewnie pod opieką neurologa już Jesteś. Potem się trzeba zapisać i odczekać jak znam życie. Prywatnie chyba nie kosztuje aż 500-600 złotych, wydaje mi się, że ok 300 złotych, to max. Ale też musisz mieć skierowanie, inaczej nie wykonają. ale to chyba nie ten topik:O

Gość deko pomarańczy
nie potrafie panie najmądrzejszy

Gość ja wam powiem
dzisiejsze młode dziewczyny myślą matrialnie;-)

Gość ja wam powiem
nie dbają o duszę a o wygląd tudzież mamonę:-p

>>>ale to chyba nie ten topik Ten. Odpowiedziałam na pytanie z godziny 10.32. Nie ja jedna zresztą chyba.

>>>ale to chyba nie ten topik Ten. Odpowiedziałam na pytanie z godziny 10.32. Nie ja jedna zresztą chyba. tak tak, oczywiscie, to temat o tomografii komputerowej i neurologii, tylko przez pomylke zadalem tu pytanie o bezmyslosc i niesamodzielnosc kobiet ;-)

Winter>>> jeszcze słówko i też się zmywam... :) może być ciśnienie, a nawet od kręgosłupa takie bóle, zacznij od neurologa. 🖐️

31.12.2008] 10:32 [zgłoś do usunięcia] winterfresh Musztarda--->> powiedz mi czy robiłaś tomografię prywatnie czy na NFZ?? mam zamiar wybrac się ale nie wiem gdzie uderzyć ale to tez nie na temat:O

Gość ja wam powiem
miedzy oczy znów generalizujesz

tak tak, oczywiscie, to temat o tomografii komputerowej i neurologii, tylko przez pomylke zadalem tu pytanie o bezmyslosc i niesamodzielnosc kobiet Oj spaaaadaj.... :D Jak ja. 🖐️

miedzy oczy znów generalizujesz hahahahahaha hahahahaha oplulem monitor czekam na Twoje madre i konkretne wpisy, ktore dalekie sa od generalizowania, wskaz mi droge ;-)

>>>ale to tez nie na temat Skoro ktoś zadaje mi pytanie na danym topiku, to gdzie mam na nie odpowiedzieć? Nie masz większych problemów? Omiń po prostu te dwa, w porywach cztery posty. Po raz kolejny i ostatni 🖐️

Gość ja wam powiem
miedzy oczy Twój śmiech bywa histeryczny :-p Wskazać Ci drogę?Idź w stronę światła :classic_cool:

o wlasnie!!!! jeszcze jeszcze - wiecej konkretnych i przemyslanych wypowiedzi "ja wam powiem", mam zamiar zalozyc dziennik zlotych mysli twych ;-)

miedzy oczy ja wam powiem, no pokaz jak potrafisz wspaniale rozmawiac, wiesz, tak zeby mi w piety poszlo Pozwolę sobie zwrócić uwagę, że odbiegasz od tematu. Powróćże do niego.

Gość ja wam powiem
miedzy oczy z Tobą nie sposób rozmawiać:) Każda dyskusja Z tOBą się zaplątuje.Motasz,kręcisz Sam nie wiedząc na co się zdecydować:classic_cool:

Pozwolę sobie zwrócić uwagę, że odbiegasz od tematu. Powróćże do niego. zastosowalem Twoja taktyke, przeciez odpowiadam na wpis :-) wiec ...hmmm..przyganial kociol...

Gość ja wam powiem
miedzy oczy załóż kolejny temat:classic_cool: i się pusz jak Paw :-p Poczekaj tylko aż będę stały nik miała:-p