Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ali-cja

czy u dziecka zawsze jako pierwsze wychodza dolne jedynki?

Polecane posty

prosze o rade. wszedzie jest napisane, ze pierwsze wychodza dolne jedynki. czekałam prawie 10 miesięcy na pierwszego ząbka mojej córeczki, a tu niespodzianka - widzę ząbka ale górnego:) czy to normalne? czy ktoś spotkał się z czymś takim? pozdrawiam, mama alicji

ja ci powiem ze mojej malej zebyzaczely wychodzic od 3 miesiąca ale sie przebic nie mogly i pierwszy ząbek wyszedl u dolu w 7-8 miesiącu pozniej drugi tez na dole i teraz cisza:P zadne inne zeby narazie nie rosną a na twoje pytanie nei znam odpowiedzi u mnie w rodzinie zawsze dzieciom najpierw na dole wychodzily

Przeważnie wychodzą pierwsze na dole, ale też zdarza się, że najpierw wyskoczą te na górze tak było u synka mojej koleżanki. Nie przejmuj się jak zwykle zdarzają się wyjątki :) Pozdrawiam

Witaj Ala :) moja mała jeszcze nie ma ząbków ale szykuje się chyab pierwsza jedynka u góry synek najpierw miał ząbki na dole ale z tego co sie pyatłąm lekarki moze być tak że najpierw idą u góry

Gość uuuupppp
To nie jest reguła. Mojej córeczce pierwsze wyszły dolne dwójki a dopiero potem jedynki :)

nie martw sie :) zabki to indywidualna sprawka :) moeej wyszły jednoczsnie dolne jedynki i górne dwójki w 8 m-cu teraz ma prawie 13 m-cy i dopiero wychodza górne jedynki, przez ten czas wygladała jak malusi wampirek :D:D