Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakaaanaaaa

Co mam robic??

Polecane posty

Gość zaplakaaanaaaa

Witajcie. jestem z chlopakiem od prawie 2 lat.bardzo sie kochamy. na andrzejkach bylam z nim u mojej przyjaciolki K. Byla tam tez znajoma jej E. i wspolni znajomi Ł. i A. Jak kladlismy sie spac K. podwalala sie do mojego chlopaka, brala go za reke, chciala kolo niego spac, przytulala itp. wiec przeszlismy na innelosko i spalismy tak. E. ja moj chlopak A. (na fotelach). moja przyjaciolka po miesiacu wyjawila mi okropna prawde...Ze moj chlopak wsadzil E. reke pod majtki i obmacywaj jej posladki i niby tez pod bluzke... i K. tez dal reke pod majtki. Pisalam z nim sms przyznal sie ze cos zrobil, ale tylko raz i nigdy wiecej. nie wie o tej historii bo mu nie powiedzialm i ja tez nie wiem czy o to mu chodzi.sadze ze tak..dzisdiaj sie z nim spotykam i sobie wszystko wyjasnimy. ale co ja mam myslec o nim jesli to jest prawda? Nie wiem co robic? czy bysc z nim czy. jaka kare dac mu.. nie wiem prosze pomozcie mi cos doradzic;(

nawet nie ma co z takim gadac, albo to jakies dziecko jeszcze i malo w zyciu zkosztowal, albo dupek. co by nie bylo , nie wart czegokolwiek

Gość zaplakaaanaaaa
tak innym chyba 2.... ;(

Gość zaplakaaanaaaa
napisal mi takie sms: ej myszko;(:*kurde przeciez niema takiego powodu az takiego zrozum:* raz i ostatni:*:* bylem taki pojeb** wybacz:* wysztko naprawimy:* / albo" ludzie maja powazne problemy ze zdray takie jak seks a ja nic takiego nie zrobilem ani sie nie calowalem nawet!:*/ nie wiem co mam myslec...;(

Gość osoba_trzecia
Płacz dalej bo to twoja przyszłość z tym typem :(

Gość zaplakaaanaaaa
chce jeszcze dodac(nie chce go bronic) ale troche mu sie wypilo na imprezie... nie wiem co mu odbilo... NIGDY bym w to nie uwierzyla bo on taki nie jest! na prawde sie kochamy...;( nie wiem, nie wiem dlaczego to zrobil;(;( tak mi źle;(

Gość zaplakaaanaaaa
na posladkach...:((

Gość daj sobie z nim spokoj
bo pozniej i tak Cie zdradzi (przespi sie z pierwsza lepsza i tyle). Z tego co czytam wnioskuje, ze jeszcze bardzo mloda jestes?? Takze nie ma co sie zalamywac i plakac a kopnac chlopaka w d....

Wyznaje zasade spij faceta a wtedy wyjdzie jaki jest na prawde... Wyszlo szydlo z wora :D

Gość ciocia dobrarada
widze ze jestes najgłupsza z nich wszystkich ze jeszcze sie zastanawiac jaka kare mu dać!zerwij z gnojem!pozniej wsadzi innej nie reke a cos innego i tez bedzie sie głupio tłumaczył?miej szacunek do siebie dziewczyno!nie ma sie nad cvzym zastanawiac tylko dac mu kopa w dupe i niech spada!

Gość zaplakaaanaaaa
mam 19 on tez.. / no prawie po 20

dziecko, daj spokój i nie płacz przez takiego fiuta przestań odpisywać na smsy, nie odbieraj tel a jak cie odwiedzi w domu każ mi spieprzać do tych dwóch co już je wymacał a ty znajdź kogoś wartościowego a nie taką męską pizdę

Gość zaplakaaanaaaa
moze i macie racje.. ale wy nie rozumiecie..:( to nie jest wasz chlopak, nie mozecie sie postawic w mojej sytuacji... nie znacie nas.. nie wiecie ze nie widzimy poza soba swiata..

Ale sobie chlop eksperymentuje na innych babeczkach :d Tylko pozazdrościc :) A masz pewnosc, ze to tylko ten raz? Poza tym nie jestescie w zwiazku malzenskim i nic nie musisz wybaczac. A ile sie znacie?

Gość A ja powiem...
oj domyslam sie że nie jeden raz wsadzał łape tam gdzie nie trzeba. daj se z nim spokój

Gość zaplakaaanaaaa
ale nie znacie wogole slowa? wybaczyc??!

Poszukaj chlopaka, ktory da Ci prawdziwa milosc, ktory pokocha Cie calym sercem. Jestes bardzo mlodziutka. Napewno znajdziesz fajnego chlopaka i nie placz przez dupka jak chcesz pogadac o tym pisz na mail ;) ja kazdego wyslucham :) TRZYMAJ SIE

Gość zaplakaaanaaaa
no wlasnie kazdy... przyznal... chyba do tego.. o 14 sie z nim bede widziec...;( ludzie zdrady (seks) wybaczaja.. a ja nie mam takiego czegos wybaczyc? slyszalam ze raz ktos zdradzil i juz wiecej tego nie zrobil.. moze i bedzie tak i ze mna?!

Gość karolina020
rozumiem cie dziewczyno... 2lata to calkiem sporo. ja mam 20 lat i jestem ze swoim ponad 3 lata i gdyby mi sie cos takiego przytrafilo... tez bym pewnie byla zaplakana. latwo jest powiedziec rzuc go, ale juz bardzo ciezko to wykonac...

zaplakaaanaaaa To od Ciebie zalezy czy powinnas dac mu szanse, ale jesli on takie rzeczy robi to moze Ci zadac duzo bolu lepiej poszukaj kogos kto wskoczy za Toba w ogien :)

Gość karolina020
dzis jest ostatni dzien w roku. powiedz mu ze chcesz z nim szczerze porozmawiac zeby powitac nowy rok z czystymi sumieniami. powiedz ze wiesz co sie wtedy wydarzylo

Gość zaplakaaanaaaa
;( no wlasnie latwo... jest mowic, gorzej to zrobic. jesli jeszcze kochasz ta osobe, ktora dala ci tyle milosci itp... co Ty bys zrobila na moim miejscu? wybaczyla? rzucial?

Jak ktoś raz zdradzi zrobi to i drugi, to wiem na pewno Więc jeśli wybaczysz, zrobi to znów bo wie że jesteś miękka, świata poza nim nie widzisz i może wszystko, nawet posuwać jakąś inną bo to tylko kwestia czasu Zostaw go póki nie jest za późno, nie jesteście małżeństwem, nie macie dzieci itd

Gość karolina020
ciezko mi powiedziec bo moj chlopak to chyba meski wybryk natury. on ciagle siedzialby ze mna w domu, nawet dzis nasi, bardziej jego, znajomi robia impreze a on chce jechac do mojej ciotki i wujka