Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakaaanaaaa

Co mam robic??

Polecane posty

Gość zaplakaaanaaaa
dziekuje wam wszystkim za dobre slowa,..:( tak ide sie zbierac..:( moze potem napisze tu co i jak..:( wiec zagladnijcie tu kiedys jak bedzie was to ineresowalo... dziekuje.. ale i tak musze sie sama z tym upoac... i posluchac wlasnego serca...:(

Gość zaplakaaanaaaa
powiem wam tylko ----- dziekuje... dziekuje ci za to:( oby bylo tak i ze mna....;(;(

Gość powiem wam tylko
jesli kocha to drugi raz nie zdradzi. powodzenia:)

Gość karolina020
powiem wam tylko uwazasz, ze kazdy czlowiek wyciaga tak dobre wnioski jak ty? ja tak nie uwazam... a tym bardziej o facetach ktorzy maja seks 23 godz na dobe. no to takie uogolnienie z mojej strony jesli kogos urazilam ale sadze, ze duzo sie nie pomylilam...

Gość smelly nelly
Tak jak autorka tematu napisala, ona musi to wszystko rozwazyc i podjac decyzje bo ona sama najlpeiej zna okolicznosci calej sprawy. Owszem zdarzaja sie jednorazowe zdrady ale zgodze sie z Karolina 020, ze niestety to mniejszosc przypadkow. Zaplakanaaa musi sama zdecydowac czy warto dac swojemu chlopakowi jeszcze jedna szanse a ja goraco zachecam ja do tego, zeby ta szansa byla naprawde tylko jedna. Ja mojemu bylemu przebaczylam bo mnie blagal na kolanach i plakal i zarzekal sie, ze nigdy wiecej i do dzis zaluje, ze mu dalam szanse bo to okropne uczucie dowiedziec sie po dwoch latach bycia w zwiazku , ze jednak nie dotrzymal slowa.

spał obok Ciebie, a macał inną laskę? Dlaczego nie włozył tej łapy Tobie w gacie??? Ja nie mogę :) Koleś pojechał po bandzie, a Ty jeszcze go usprawiedliwiasz :O Ja wiem, że trudno zerwać, ale tu nie chodzi tlyko o zdrade, ale o bezczelnośc, o robienie z Ciebie idiotki :O

Gość zalpaaakanaaaa
witajcie.tu autorka tematu. nawet nie wiecie jak sie porobilo. spotkalam sie z chlopakiem dlugo nie chcial mi powiedziec ale w koncu wydusil to z siebie. powiedzial mi tak sadze cala prawde. czyli: ze moja przyjaciolka K podwalala sie do niego jak juz byla bardziej upita, brala go za rece, przytulala,chlopak sie przyznal ze dal jej raz reke na tylek jak tanczyli ale nie pod majtki a jak juz spalisy to ona glaskala go po plecach, i zachowywala sie jaby chciala go calowac. potem wziela jego reke i dala ja sobie na brzuch a ten.. sam nie wie dlaczego przesuną ja na jej biust.ale zaraz ja wziol bo dotarlo do niego co zrobil i dalej trzymal sie od niej z daleka. ... a gdy powiedzialam mu o tych rekach jego pod majtkami to nie umiam w to uwierzyc ze takie cos wymyslily i przysiegal mi na wszystko ze tak cwale nie bylo.. z tym co wczesniej napisalam bylomu bardzo glupio... ale nie zrobil tego o co one go posadzaja...

Gość powiem wam tylko
no widzisz. wiedzialam ze jesli cie kocha to nie zdradzi.

Gość karolina020
mam nadzieje ze byl z toba szczery. chlopak jak to chlopak ciezko mu sie opanowac gdy pokusa jest wielka, ale pogratulowac tego ze ja zwalczyl. pozdrawiam

Gość karolina020
choc z drugiej strony o pare rzeczy mozna sie jeszcze przyczepic, ale grunt ze sie dogadaliscie.

Gość mała mi23
wiesz ja nie potępiam zdrady, bo różne sytuacje w życiu się zdarzają, ale Ty spałaś obok a facet pchał ręce w majtki innych dziewczyn?? to już przegięcie..z drugiej strony fajna przyjaciółka..z nią zerwałabym kontakt od razu, bo od przyjaciółki wymaga sie więcej niż od faceta. Pomyśl, czy będziesz umiała mieć teraz do niego zaufanie, jak tak to spróbuj, a jak nie to nie ma sensu. Ja bym zerwała jednak. Potem z biegiem czasu zerwać jest jeszcze trudniej..wiem coś o tym..

Gość zaaaplaaakanaa
hej:). on nie mial reki w majtakc u zadnej z tych dziewczyn. tak przynajmniej on mowi. ja mu wierze. z "przyjaciolka" zerwalam kontakt. z chlopakiem dalej jestem. Bylo Ciezko ale wraca do normy.

a ha i jego wytlumaczeniem jest ze nie wie dlaczego przesnal reke na jej cycki:o? odpowiedz jest prosta bo mial taka ochote:o ale fakt faktem ze tamte zdziry mogly cos ukartowac ale szczerze powiedziawszy ufac swojemu do konca tez nie mozna wiem wiem zaraz wszystkie naskocza z jadaczkami ze co to za milosc bez zaufania😴 ale ja wiem swoje:classic_cool: