Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakaaanaaaa

Co mam robic??

Polecane posty

Gość zaplakaaanaaaa
przyjezdza do mnie o 14... on w sumie sie przyznal ze cos zrobil, tylko ze oboje nie wiemy czy chodzi nam o to samo... (oby)... wlasnie to mnie bardzo boli ze dzisiaj ostatni dzien w roku.... wiem ze moglsby za mna skoczyc w ogien. on tak....;(

Gość karolina020
ja obstawialabym szczera rozmowe tak jak wczesniej napisalam

Gość karolina020
widzisz sama nie wiesz dokladnie co myslicie na ten temat oboje. zameczysz sie dziewczyno, jestescie dosc dlugo i powinniscie na takie tematy umiec rozmawiac

Gość karolina020
troszke dziwne dla mnie ze spytalas go o to przez sms...

Gość zaplakaaanaaaa
i cisza...a ja dalej nie wiem co zrobic... zostalam wpuszczona w pustke...;(

Gość karolina020
przeciez ja jestem

Gość zaplakaaanaaaa
nie spytalam o to przez sms!! dalam mu do zrozumienia ze cos sie stalo, ze cos wiem, co on zrobil! ale nic pozatym...

Gość karolina020
wiec jak to zrobil to napewno wie, ze ty wiesz. powiedz ze mozesz dac mu jedna szanse jesli sie przyzna dzis, ale jesli takie cos sie powtorzy... to go rzucisz. wtedy bedzie ci napewno latwiej niz teraz, bo zmarnuje dana przez ciebie szanse

Gość smelly nelly
Jestes naiwna jak dziecko. Skoro takie rzeczy zrobil bo mu sie wypilo to co bedzie jak mu sie w przyszlosci tez za duzo wypije ale ciebie przy tym nie bedzie i nie bedzie musial sie mitygowac. Wyobraz sobie co by bylo gdyby ciebie tam nie bylo a ta cizia zaczelaby sie do niego podwalac. Myslisz ze bylby w stanie zaprotestowac? W ogole nie wiem czemu uwazasz alkohol za czynnik usprawiedliwiajacy takie zachowanie. Skoro czlowiek pod wplywem alkoholu popelnia takie glupoty to powinien kontrolowac ile pije i w czyim towarzystwie. Jezeli np. dziewczyna sobie popije w towarzystwie 'kolegow' i w rezultacie zrobi z nimi rzeczy, ktorych potem bedzie zalowala to kazdy czlowiek powie o niej, ze sama sobie jest winna bo trzeba przewidywac i myslec co sie robi. To samo dotyczy mezczyzn - jezeli ktorys ma dziewczyne i chce byc jej wierny to nie powininen naduzywac alkoholu w towarzystwie czy sytuacjach, ktore moga prowadzic do tego, ze ja zdradzi. Czlowiek odpowiedzialny i traktujacy siebie i swoja dziewczyne/zone z szacunkiem bedzie unikal sytuacji, ktore stwarzaja okazje do zdrady. A w sumie nikt nie jest z marmuru i nawet najbardziej wierny mezczyzna czy kobieta moze ulec slabosci w pewnych okolicznosciach.

Gość karolina020
nie warto marnowac sobie zycia dla chlopaka ktory bedzie sobie w ten sposob pogrywal. jesli ty sama nie bedziesz sie szanowac to on tym bardziej nie bedzie szanowal ciebie

Gość karolina020
moj chlopak gadal kiedys z kolesiem ktory zdradzil zone. powiedzial ze facet jest jak pies, jak suka daje to pies bierze... uzyl jeszcze takiego stwierdzenia, ze sama mu nogi rozlozyla. okropne, prawda?

Gość karolina020
smelly nelly podejrzewam ze to pierwszy powazny chlopak zaplakanej i takie podejscie jak ty moze miec tylko kobieta po pewnych doswiadczeniach.

Gość zaplakaaanaaaa
to co sadzicie ze powinnam zerwac tak?

A ja powtorze, ze Jestes mlodziutka i znajdziesz o niebo lepszego czlowieka, a nie jakies rozchwiane emocjonalnie dziecko

Gość karolina020
glupio tak konczyc rok, ale mozesz mu postawic ultimatum, ze jestescie teraz na probe. jesli sie nie sprawdzi... no to wtedy powinnas wiedziec co zrobi. proponuje pomoc troche losowi i upic go jeszcze raz w towarzystwie innych dziewczyn...

Gość karolina020
powinnas wiedziec co zrobic*

Gość zaplakaaanaaaa
tak mi z tym ciężko:(;( moze i jestem glupia, durna i nie wiadomo co jeszcze.. ale ja nie potrafie... nie potrafie tak powiedziec ze to koniec... ze to wszystko co zbydowalismy przez ten rok... nie potrafie;(

Gość karolina020
rozumiem. ja ze swoim rozstawalam sie tysiac razy, ale nigdy nie potrafilam tak naprawde go rzucic. dopisze ze chodzilo o jego zazdrosc i zaborczosc

Gość karolina020
milosc nie wybiera... ale naprawde sprobuj byc co do tej sprawy stanowcza, bo jak zobaczy ze mu tak latwo wybaczasz... bedziesz zaplakana przez cale zycie jesli z nim zostaniesz...

Gość karolina020
nie ma ludzi i zwiazkow idealnych, ale sa takie ktore mozna pogrupowac na "gorsze" i "lepsze" ty bedziesz w tym najgorszym jesli on sie nie zmieni.

Gość edekr
spotykaj sie. z nim to dobry chłopak raz tylko mu się wymsknęlo bo był pijany. teraz jak bedzie pijany o już nigdy majerk nie pomyli. a może chciał sobie konia srzepać?

Gość zaplakaaanaaaa
A moze sie juz to wiecej nie powtorzy?? moze bedzie dalej pieknie.. nie wiem zaniedkugo bedzie to sie wszystko moze wyjasni ::(

Gość karolina020
moze tak a moze nie... szanse sa pol na pol dlatego powinnas szczerze porozmawiac, powiedziec mu ze nie pozwolisz sobie na takie cos i jesli zchrzani sprawe to wiecej sie nie zobaczycie. nie mozesz mu tak odpuscic

Gość zaplakaaanaaaa
no wlasnie, skad mozesz tak pisac jak go nie znzasz...:( tak powiem mu tak.... to na pewno...:(

Gość smelly nelly
do karolina 020: chyba masz racje. Jak pierwszy chlopak to takie cos budzi ogromny zamet w glowie. Czlowiek nie moze zaakceptowac, ze obiekt, w ktory ulokowalismy nasze uczucia jest zdolny do roznych okropnych rzeczy. Mysle, Autorko tematu, ze bardzo istotne jest to zeby nie potraktowac tego zajscia zbyt lekko. Popatrz jak to wyglada z jego strony: wyglupil sie i moze rzezywiscie bardzo zaluje bo zalozmy, nie jest to zachowanie typowe dla niego i sam jest przerazony tym co zrobil (podkreslam, ze jest to najrozowsza wersja). Jak jednak bedzie sie kajal a ty zbyt szybko mu wybaczysz to przekaz dla twojego chlopaka wynikajacy z takiego potraktowania sprawy bedzie: okej, zrobilem jej swinstwo ale dala sie przeblagac/uspokoic. Jezeli w przyszlosci bedzie mial jakas silna pokuse to podswiadomie moze myslec, ze dasz sie znowu udobruchac (jezeli sie o tym w ogole dowiesz) i w zwiazku z tym latwiej ulec tej pokusie. Jezeli zdecydujesz sie dac mu szanse to postaraj sie mu uswiadomic, ze to jest rzeczywiscie jego ostatnia szansa. Potem rzeczywiscie sie mu dobrze przygladaj ;) Jezeli w przyszlosci powtorzyloby sie cos takiego to musisz byc konsekwentna i zerwac z nim (chyba, ze nie masz nic przeciwko utracie wlasnej godnosci bo i tak bywa).

Gość karolina020
dochodzi druga, wiec na zakonczenie napisze ci: trzymaj sie dziewczyno! jestes dobra, uczuciowa osoba i powinnas znac swoja wartosc! ja uwazam ze jest na wysokim poziomie:)

Gość karolina020
bardzo fajne slowa smelly nelly:) to zaplakana powinno cie przekonac

Karolinka ma racje Jestes bardzo warosciowa i taka pozostan jesli nawet cos Ci sie nie powiedzie znajdziesz czlowieka godnego Twej milosci, bo faceci doceniaja wartosciowe dziewczyny trzymaj sie :)

Gość powiem wam tylko
tyle ze to co niektorzy tu pisza to glupota i nic wiecej. ja jestem z moim chlopakiem juz 3 lata i to nie on zdradzil mnie tylko ja jego. dowiedzial sie o tym ale mi to wybaczyl. i nawet sobie nie wyobrazacie jak ja bardzo tej zdrady zaluje. kocham go strasznie i nie wiem co mi wtedy odbilo. taraz na sama mysl ze mialabym sie chociazby do kogos przytulic robi mi sie niedobrze. i wierzcie mi ze jak sie kogos naprawde kocha, to drugi raz tego samego bledu sie nie popelni... pozdro:*