Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkatttia

Dziś mój pierwszy raz..... - doradzcie!

Polecane posty

Gość jkatttia

Czekałam na to z moim chłopakiem prawie rok, dzisiaj postanowilismy ze przezyjemy swój pierwszy raz. Czy prezerwatywa + globulka to dobre zabezpieczenie ? Zaznacze ze są to dni "płodne".. nie sam szczyt owulacji, bo taki sluz miałam 3 dni.. ale mimo wszystko.. Jakieś rady?:)

Gość jkatttia
czemu ?!

Gość jkatttia
a kto tu mówi o romantyzmie? dac dupy, zrobic loda i zyczyc wszystkiego najlepszego w nowym roku z ustami pelnymi spermy :classic_cool: to moje marzenie :classic_cool:

Gość ty to dopiero
jesteś cud natury !!!:):):):):) Na jednym topiku piszesz że jesteś w ciąży a tutaj piszesz że chcesz przeżyc swój pierwszy raz :):):):) Co za debilka

Gość jkatttia
podszywy ;/

Czemu nie będzie romantycznie? Przerywanie pieszczot, wkładanie globulki do pochwy (jak?! błona dziewicza - jeśli jeszcze jest - może przeszkadzać - przerwiesz ją palcem?), potem odczekanie, aż globulka zacznie się pienić i po ok. 15 minutach od jej włożenia dopiero seks - prawda że romantycznie? :P

Gość jkatttia
31.12.2008] 12:45 jkatttia Ostatni dzień okresu globulka + stosunek przerwany (długość około 3 minut - bo pozniej zastosowalismy prezerwatywe ) zle sie czulam, mam nabrzmiale piersi, mdlosci.. do okresu jeszcze 2 tyg.. zrobilam test jeden pozytywny drugi negatywny.. :):):):):):):) Ha hahahahah ale was nabrałam :):):)

Gość aaagaaaaaa
Wredniak chyba nie masz dziewczyny :) albo jej nie kochasz :)

Gość jkatttia
Kurwa ile wy macie lat! Nie podszywajcie sie pode mnie ! Ja pier.... co za ludzie.

Gość takijedenqaaa
jkatttia zarejstuj nicka i po koplocie

Aaaggaaa - mam żonę (nie wiem, czy to \"podpada\" pod dziewczynę). I nie stosujemy (już) gumek, tylko ona bierze pigułki antykoncepcyjne. Kochamy się dość często (na szczęście). :)

Po co globułka skoro bedzie prezerwatywa? Gumka to naprawde wystarczajaca forma zabezpieczenia... w dodatku przeczytaj DOKLADNIE ulotke globułek, ponieważ niektóre źle wpływają na prezerwatywe-może zostać uszkodzona przez rozpuszczoną globułkę i w rezultacie peknac.

Gość karolina020
jesli to tez pierwszy raz twojego chlopaka to mysle ze bedzie tak zestresowany, ze nie bedzie potrafil szczytowac wiec chyba mozesz byc spokojna... to bedzie dopiero takie 'probowanie" z waszej strony.

A tak wogóle to jeśli nie poznaliście waszych ciał wcześniej to z seksu nici. Jeśli odrazu zabieracie się za stosunek a wcześniej nie uprawialiście pettingu to sex wam zwyczajnie nie wyjdzie. Ty zawyjesz z bólu a jemu opadnie,...