Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziaaalena_19

co z ubezpieczeniem

Polecane posty

Gość biedna
boje sie ze u up mnie nie beda chcieli zarejestrowac...

Gość BoboVita
a wiesz juz w ktorym szpitalu bedziesz rodzic??jak tak to idz tam i dowiedz sie powiedz im o co chodzi itd...

Gość biedna
watpie ze bedzie ich to interesowac...dzieki za porady

Mają obowiązek Cię przyjąć! Kobiecie w ciąży i do 6 tyg. po porodzie przysługują świadczenia zdrowotne niezależnie od tego, czy jest zatrudniona, zarejstrowana jako bezrobotna, itd. W takim przypadku za wykonane zabiegi szpitalowi płaci bezpośrednio ministerstwo zdrowia. Jeśli mimo wszystko wymagają od Ciebie na IP dowodu ubezpieczenia świadczy to jedynie o ich niekompetencji. Zasady doskonale znają osoby zatrudnione w dziale prawnym szpitala - i tam - w razie niewiedzy personelu należy się skierować. pozdrawiam

Gość wydaje sie
gdzie mozna sie ubezpieczyc bedac w zaawansowanej ciazy zeby miec opieke szpitalna za darmo?

Gość nieznajaca sie na pawianach
moze warto najpierw pomyslec nad ubezpieczeniem a nie zabierac sie do tego od dupy strpny czyli od robienia dziecka? nosz po prostu szok. zachodzi sie w ciaze i dopiero sie mysli o ubezpieczeniu? a co z dzieckiem po porodzie? jak na cos zachoruje powaznego, nie daj boze szpital, przedwczesny porod, jakas choroba, moze operacja ? a tak w ogole to racja - kobietom w ciazy i do 6 tygodni po porodzie przysluguje bezplatna opieka zdrowotna. ale na litosc boska - kazda z nas ma rozum i nie wiem czemu niektore z prawa do myslenia nie korzystaja i mowia jakos to bedzie. a do tej co slub brac bedzie dopiero po urodzeniu dziecka. idzcie i wezcie cywyilny. pare zlotych i po krzyku.

Gość wydaje sie
chce oplacac ubezpieczenie a nie blagac w jakims up by mnie zarejestrowali dlatego pytam gdzie najlepeij sie ubezpieczyc! jesli masz wchodzic tu i pisac obrazajac to nie wchodz i daruj sobie takie komentarze!!

Gość poomozta mi no