Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pan spod znaku panny

23 lata i znowu sam w sylwestra jest tu ktos w moim wieku kto tez tak ma

Polecane posty

Gość hellooooa
ja mam 17 i sylwestra spedzam z rodzicami:(

Gość kur wa ja też
ja mam 22 lata sylwester przed kompem z paczką chipsów i zpiwem jestem dziewczyną

Ja mam 16 i też z rodzicami :D Ale można powiedzieć, że sama bo oni będą u siebie, a ja u siebie. Nie martw się, moja siostra też ma 23 i dzisiaj chyba pierwszy raz wychodzi gdzieś w sylwestra :classic_cool:

Gość ja mam 23 i ide na imprezę ale
też sama. No i co?:P Podobno, jaki Sylwester, taki cały nowy rok, nie chcę was straszyć:classic_cool:

ja może 23 lat nie mam, ale i tego sylwestra spędzę sama. o w mordę!

Gość ODIARSE
lepiej mnie nie strasz ze niby taki ma byc caly rok! mam 17 lat i zostaje w domu pierwszy raz od wielu lat, bo zaproszen nie przyjelam :p jakos nie chce mi sie isc.bede spac ^^

Gość XxXxX.
ja mam 20 tez samotny sylwester

Gość merlinda28
Ja sie zas poklocilam z mezem o co...o tesciowa. Bo sie wtraca, probuje mnie kontrolowac i nakazuje jak mam sprzatac we wlasnym w domu. dzis moj maz dzwoni do mnie od niej ze sklepu z nakazami co i jak mam zrobic powtarzam we WLASNYM w domu to sie wkurzylam bo szczerze mowiac jesli sprzatac czy cokolwiek robie to robie to dla siebie a nie dla innych. I teraz on jest na mnie obrazony bo powiedzialam mu, ze nie zcze sobie by jego matka rozkazywala mi co mam zrobic. Moze przesadzilam, ale mam dosc. Kocham go, ale ja chce miec odrebna rodzine a nie druga mamuske.

Gość Jośka
Nie jaki sylwester, ale jaki Nowy Rok taki cały następny rok. A ja siedzę dziś w domu z rodzicami, będę oglądać filmy na dvd, tańczyć do ukochanej muzyki, jeść chipsy i czekoladę, bo cały rok ograniczałam słodycze i to będzie najfajniejszy sylwester od lat, bo po prostu odpocznę, od ludzi, od życia... I nie mam doła z tego powodu, że się nie bawię w tłumie nieznanych osób na jakimś balu albo nie upijam na domówce.

Gość słońce zachodzi
ja mam 18 :/ i też siedzę w domu. Na dodatek sama :(

Gość merlinda28
My znajomych mamy i do nich mamy isc na sylwestrowa kolacje. ale szczerze mowiac chyba obojgu odeszla chec.

Gość deq
"czy wy znajomych nie macie?" ja nie mam

Gość Młaaaa.
Ja idę na rynek dostać petardą, albo butelką po głowie. Jak kto woli ;] Wiek 19.

Gość Młaaaa.
mesmerized- przeszkadza ci, że ktoś nie ma znajomych? Zajmij się sobą skoroś taka szczęśliwa w życiu 🌻

Gość słońce zachodzi
Znajomych mam, ale wszyscy sama idą do kogoś, kogo ja nie znam. A nie chce sie wpraszać

Gość a ja mam 32 i tez
spedze tego sylwestra sama . zreszta jak prawie wszystkie poprzednie z malymi wyjatkami

Gość reminescencja zaoczna
29- i to trzeci z kolei Sylwester w domu, z komputerem i telepudłem. I wcale mi nie jest źle z tego powodu :). Miałam trzy zaproszenia i odmówiłam, bo złapałam lenia i nie chce mi się tułać po swiecie.

Gość słońce zachodzi
ja to nawet myślałam, żeby sie upić i jakoś to będzie, ale w portfelu pustki niestety :(

juz wole byc sam, niz miec znajomych, ktorzy nie zaprosiliby mnie na Sylwestra. Bo co to za znajomi?

Moja jedna znajoma zaprosiłą kuzynki, dwie inne wyjechały. Innych koleżanek nie mam :classic_cool: Ale mam za to chipsy, cole, 4 opakowania mamby i was kafeteriusze :classic_cool: ❤️

Gość a ja sama
Beryl racja:( mnie nikt nie zaprosil , znaja moja sytuacje i jest mi strasznie rpzykro. Nie wiem co robić

Gość a jest tu ktoś z okolic cz-wy

Gość ahatka18
ja 18 i tez sama:)

Gość ja mam 25 lat od 3 lat
nigdzie nie bylam na sylwka a w tym roku w pracy spedze.... lepsze to niz przed tv

Gość a ja sama
kiedys tez sylwka spedzalam w pracy przy obsludze imprezy. Bardzo mily i udany Sywlwerster i chyba najlepszy bo kulturalnym balu sylwestrowym. Kurwa mac jak mi smutno czy Wam tez tak strasznie?? mi sie juz ryczec chce

Mi nie. Od lat spedzam Sylwka sam, co roku bylo mi smutno z tego powodu. W tym roku jakos sie tym nie przejmuje.