Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Na NK znalazlem dziewczyne ktora do mnie startowala podczas studiow

Polecane posty

Robila to dosyc delikatnie, a ja bylem taki \"czajnik\" ze nie zorientowalem sie ( zreszta gdyby robila to nachalnie - jak inna dziewczyna - tez bym nic nie robil - boje sie kobiet ). Ta dziewczyna jest super - sliczna, inteligentna - ale teraz ma meza i dziecko. Spoznilem sie. Bede do konca zycia tego zalowal.

Gość nic tylko brać sznur i do lasu

och, masz problem tej samej natury, co moja sąsiadka... mimo, że jest już zamężna i urodziła dziecko, ciągle żałuje, że rozstała się ze swoją miłością ze szczenięcych lat...

Moglo by wyjsc, co ja bym dal aby cofnac czas. A teraz mam prawie 29 lat, musze sie spieszyc i powinienem raczej wrocic do Polski, do jakiegos duzego miasta. Tutaj w Londynie chyba ciezko znalezc dziewczyne ;-(

jak się nie jest anglikiem bądź pakistańczykiem to pewnie ciężko ale myślisz że w Polsce będzie fajnie? na kafe nienawidzą nieśmiałych facetów bo to niemęskie to w tzw realu będzie lepiej? To już w anglii powinno być łatwiej bo oni tam powinni być bardziej wyzwoleni od stereotypu \"tylko facet\" tak sobe spekuluję :classic_cool: