Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koloseum

dziwne plamienie

Polecane posty

Gość koloseum

kochalam sie z chłopakiem, był to moj pierwszy raz i krwawiłam. To jest normalne ale niepokoi mnie jedna rzecz :)) mam dziwne plamienie jakby sluz z krwia zmieszany i mam to od tego 1 razu... a bylo to 2 dni temu. miał ktos z was taki przypadek? co to moze byc?

Gość no hope
nie wiem ;] ja nawet nie miałam krwawienia przy pierwszym razie ;| ale podobno tak się zdarza

Gość koloseum
wiem :PP ylko ze ja mam takie plamienia i nie wiem co jest grane ;PP

Gość koloseum
wczoraj znow plamiłam ;/ i bolały mnie jajniki tak jak przed miesiaczka.. ubralam podpaske wszystko ok ale to nie taka krew jak podczas miesiaczki ;/ co to moze byc :/?

Możliwe że to plamienie jest spowodowane otarciami też miałam coś podobnego za pierwszym razem:))

Gość koloseum
spoko ale mam objawy jakby przed miesiaczka.. brzuch boli ale malo krwawie... boje sie ;(

Gość idz do lekarza to sie
dowiesz

Gość koloseum
spoko ale mam objawy jakby przed miesiaczka.. brzuch boli ale malo krwawie... boje sie ;(

Gość koloseum
ale ciaza to raczej nie jest? bo czytałąm ze sa takie przypadki gdy ma sie okres i jest on inny niz zwykle.. fakt kochalam sie z chłopakiem ale gumka nie pekła... moze i byla peknieta ale to mozliwe ze zachaczylam paznokciem odwiazujac supełek bo tam bylo pekniecie(tam gdzie sa kreseczki na prezerwatywie) a to było po seksie... partner zawiązał prezerwatywe i gdzies okolo 8 minutach zachcialo mi sie sprawdzac czy nie pekła ;P i wtedy odwiazalam ;P ale mowie tam gdzie byl supelek (kreseczki na prezerwatywie) za daleko od zbiorniczka ;P wiec watpie z eto ciaza ;]

Gość koloseum
odpiszcie ;]] co wy na to..